Поради извършване на ремонтни дейности по третата линия на метрото

...
Поради извършване на ремонтни дейности по третата линия на метрото
Коментари Харесай

Движението в столичния ж.к. „Левски Г“ е блокирано заради ремонт

Поради осъществяване на ремонтни действия по третата линия на метрото в ж.к. „ Левски Г “ , придвижването е мощно затруднено и се прави еднопосочно . Това алармираха живущите там пред „ bTV “.

„ Преди излизането отнемаше 15 минути, а в този момент лишава един час. Целият квартал е в ремонт. Има градеж след градеж. Освен затворените улици има и камиони, бетоновози и коли “, оплака се Дия Николова.

В същото време, поради ремонт на канализацията на два непостроени блока e бил затворен и проход под бул . „ Владимир Вазов “ .

Антон Илиев от столичния „ Метрополитен “ заяви, че въпросният проход, който свързва „ Левски Г “ и „ Левски Б “ ще бъде отворен при започване на другата седмица.

„ При ул. „ Станислав Доспевски “ би трябвало да се направи пешеходен подлез, който ще обслужва метростанцията. Това ще забави стартирането на „ Доспевски “. До два месеца ще продължи тази неприятна организация, при която тролеят забавя доста придвижването. След това метрото ще продължи да се построява в другото платно. В рамките на два месеца ще се усъвършенства придвижването. Наистина организацията на придвижването е неприятна “, добави той .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР