Поради големият брой лица, които искат да се свържат със

...
Поради големият брой лица, които искат да се свържат със
Коментари Харесай

Сървърите на СРЗИ блокираха, д-р Данчо Пенчев с нова заповед за болниците в София

Поради огромният брой лица, които желаят да се свържат със Столичната районна здравна ревизия (СРЗИ) по електронен път сървърите блокираха през днешния ден преди обед, оповестиха от пресцентъра на СРЗИ.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30005
Това не повлиява карантинирането и декарантинирането в Националната система – то се прави автоматизирано. Работи се интензивно по възобновяване на сървърите. 

Също по този начин от петък (21.01.2022 г.) за болничните заведения на територията на София ще влезе в действие нова заповед на шефа на СРЗИ доктор Данчо Пенчев, с която може да се запознаете по-долу. 




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30005  ДФЗ преведе втори транш от над 9 млн. лв. за понижения данък върху газьола ДФЗ преведе втори транш от над 9 млн. лв. за понижения данък върху газьола  Няма позитивни резултати от тестваните през днешния ден възпитаници в Кърджалийско Няма позитивни резултати от тестваните през днешния ден възпитаници в Кърджалийско  Израел с нов антирекорд от над 70 000 инфектирани за денонощие Израел с нов антирекорд от над 70 000 инфектирани за денонощие
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР