Поръчковото убийство, което е било предотвратено във Враца, е било

...
Поръчковото убийство, което е било предотвратено във Враца, е било
Коментари Харесай

Нови разкрития за смъртоносната поръчка във Враца, поръчителят е млад ром

Поръчковото ликвидиране, което е било предотвратено във Враца, е било инициирано от млад ром. Както БЛИЦ заяви посоченият за подстрекател на изтезанието е арестуван в ареста за 72 часа.

Вчера във Враца е дошъл огромен екип от Главна дирекция Национална полиция, който дружно с сътрудниците си от регионалния център са стартирали профилирана интервенция, при която са били осъществени арести на обвинените за тежкото закононарушение. В железничарския град са били блокирани още две къщи, като по непотвърдена информация в тях са задържани поелите смъртоносната поръчка, твърди BulNews.bg.

На този стадий е ясно, че жертвата е човек от Враца, който не е измежду известните персони.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха по-рано през днешния ден, че интервенцията е осъществена под управлението и надзора на Районната прокуратура във Враца. Извършени са дейности по следствието – претършуване и изземване на територията на град Мездра. В хода на следствието е открито, че в интервала от 21 юли до 15 август, против обещана сума пари, М. А. (на 29 г.) е склонявал 27-годишен престъпно проявен мъж от Враца да извърши ликвидиране на различен негов съгражданин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР