Поръчки за 1,5 г. напредНай-активен е пазарът на катамарани напоследък

...
Поръчки за 1,5 г. напредНай-активен е пазарът на катамарани напоследък
Коментари Харесай

Баровци купуват яхти за почивка

Поръчки за 1,5 година напред


Най-активен е пазарът на катамарани в последно време у нас. Българи купуват пътническите лодки, както с капиталови планове, с цел да ги отдават чартърен, по този начин и за фамилна отмора по море вместо да заплащат за престой в хотел. Това разяснява за “Труд ” Никола Костов, експерт на яхтения пазар. Според него производители на катамарани имат поръчки за година и половина напред, а български компании са с много сполучливи продажби за сезон 2018.

Излизат непрекъснато нови супер първокласни модели, само че всеобщите чартърен са на цената на нощувките в 3-4 звездни хотели. Любителите на екзотиката и особеното прекарване избират вместо престоя ол инклузив да имат или наемат плаващ дом за круиз сред островите в Гърция да вземем за пример, да преспиват в разнообразни заливи, да се гмуркат и да ловят риба.

На ревюто в Кан е имало много българи, някои на разходка, други да си търсят яхти. Наш съотечественик се е сдобил с 3-годишна “Сънсийкър “ в чудесно положение и на атрактивна съвсем двойно по-ниска цена в сравнение с коства нова от същата марка. Банките у нас са все по-склонни да финансират покупко-продажби освен на парцели, само че и на яхти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР