Поръчах си чаша червено вино и си казах: ако е

...
Поръчах си чаша червено вино и си казах: ако е
Коментари Харесай

Каракачанов за Македония: Ти го кръщаваш, то пърди!

Поръчах си чаша алено вино и си споделих: в случай че е писано да стане, ще стане. Няма отговорни, водачите действаха безусловно професионално. Така вицепремиерът Красимир Каракачанов разяснява случая със аероплан на " България ер ", който кацна спешно във Виена, по Нова тв.

28 години някой е гледал на армията като на брашнян чувал, в този момент държавното управление отпусна 117 милиона за ремонт и съоръжение, сподели още Каракачанов. На рецензиите, че хем ще се купуват нови самолети, хем ще се харчат пари за ремонт, военният министър изясни, че доставката на един аероплан не става за 24 часа, още повече на 8. Ако през днешния ден сключим контракт, те ще бъдат доставени за две години, а водачите ще се качат да летят с тях на третата година, изясни военният министър.

Не можеш да оставиш армията гладна и тук няма нарушаване от страна на Министерството на защитата, разяснява той зародилия се скандал за трите години без подписан контракт за доставка на хранителни артикули на армията. „ За мен най-чистият вид е да се направи нова социална поръчка “, сподели военният министър. И изиска тя да бъде разрушена по браншове или по райони, с цел да могат да се включат повече компании. Каракачанов отхвърли обвиняванията за корупционна скица, написа OFFNews=

Ако Македония не промени отношението си, няма да гласоподавам за приемането й в Европейски Съюз и НАТО, съобщи Каракачанов във връзка провокиралите реакция на Скопие негови думи, че комисията, която се събира да реши противоречивите въпроси в общата история на двете страни няма никакъв прогрес, а от македонска страна има нахалството да се спори и шикалкави.

Има една сентенция - ти го кръщаваш, то пърди, разяснява през днешния ден Каракачанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР