Попзвездата успя да натрупа 1,4 млрд. долара от музика, мода

...
Попзвездата успя да натрупа 1,4 млрд. долара от музика, мода
Коментари Харесай

Риана е най-младата жена милиардер в САЩ, която не е наследила богатството си


Попзвездата съумя да натрупа 1,4 милиарда $ от музика, мода и козметика.

Попзвездата Риана се трансформира в най-младата жена милиардер в Съединени американски щати, която не е наследила благосъстоянието си.

34-годишната Риана съумя да измести от челната позиция Ким Кардашиян, откакто натрупа 1,4 милиарда $ от музика, мода и козметика.

Феноменалният финансов триумф на Риана бе оголен за първи път през юни, когато певицата бе включена в годишния лист на Forbes за най-богатите дами в Съединени американски щати. Тогава тя бе класирана на 21-во място, само че бе единствената под 40 години, която взе участие в класацията.

Малко преди този момент през 2021 година челната позиция за най-младата жена милиардер се държеше от Кардашиян.

Последното хититово занятие на певицата е нейната компания за долни дрехи Savage X Fenty, която е оценена на 3 милиарда $.

Предполага се, че компанията работи с банки като Goldman Sachs и Morgan Stanley, с цел да оцени цената ѝ.

Риана публично стана милиардер предишния август, което я направи най-богатата музикантка в света и втората най-богата артистка след Опра Уинфри.

По-голяма част от парите и идват от нейните фешън марки и компанията ѝ за козметика Fenty Beauty. Тогава съгласно изданието Forbes се твърдеше, че огромна част от парите ѝ не са от певческата ѝ кариера.

Риана е родената в Барбадос, а певческата ѝ кариера стартира 2003 година, когато е открита от американския звукозаписен продуцент Еван Роджърс, който изпраща нейното демо на Def Jam Recordings.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР