Популярното шоу Стани богат“, в което познанията могат да бъдат

...
Популярното шоу Стани богат“, в което познанията могат да бъдат
Коментари Харесай

Врачанка и Весела Бабинова спечелиха 10 бона за благотворителност от Стани богат /снимки/

Популярното шоу „ Стани богат “, в което познанията могат да бъдат възнаградени се включи в благотворителна акция. В първия специфичен епизод фокусът бе Българска хранителна банка /БХБ/ - нейната благородна и екологична идея, доброволците и хората, които стоят зад организацията и тези, на които тя ежедневно оказва помощ.
Мотото бе " Въпрос на бъдеще ": В помощ на " Българска хранителна банка ".
В първия епизод, в поддръжка на идеята, се включи и шефът на Общинския център за обществени услуги и действия в Мездра – Наталия Христова, която е родом от Враца.
В тимове, формирани от по двама играчи, които се състоят от един представител на организацията и една известна персона, за идеята играха обичани български артисти - Калин Сърменов, Силвия Лулчева и Весела Бабинова. Именно с Бабинова в един тим бе и врачанката Наталия Христова.
Двете демонстрираха забележителни знания и стигнаха до дванадесети въпрос, на който се отхвърлиха, печелейки 10 000 лв. в поддръжка на идеята.
БХБ работи с центъра в Мездра от 2019 година насам. С продуктите, които се доставят, се подкрепят потребителите на домакински „ Социален патронаж “, „ Дома за остарели хора “ и Търговско отделение на „ Съюза на слепите “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР