Популярно лице стана жертва на злонамерена атака в социалните мрежи.

...
Популярно лице стана жертва на злонамерена атака в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Фалшиви голи снимки: Мис „Топ лице на Русе“ за 2021 г. стана жертва на злонамерена атака

Популярно лице стана жертва на злонамерена офанзива в обществените мрежи. 27-годишната Камелия Ангелова, която е Мис „ Топ лице на Русе “ за 2021 година, била шокирана, когато схванала, че нейни голи снимки се популяризират в затворена група на Telegram, предава

„ На 8 януари непознато лице се свърза с мен в обществените мрежи и ми сподели, че има мои голи фотоси, които се популяризират в интернет. Отрекох това да съм аз. Видях групата - там има нецензурен материали.

Подозирам, че е употребен изкуствен интелект. Подадох сигнал в полицията. Оттам споделиха, че наблюдават съществено сходни случаи. Пуснах тъжба и в Русенската районна прокуратура ”, описа пострадалата.

И посъветва младите девойки да не одобряват всевъзможни предложения за другарство в обществените мрежи, да внимават какво качват и профилът им да не е обществен. Според специалиста по киберсигурност Спас Иванов мъчно ще се стигне до индивида, който е пуснал фотосите в интернет.

„ Прокуратурата би трябвало да откри дали снимковият материал е същински, или подправен. Това е един дълъг развой. Подобни случаи ще зачестяват. Има и подправени нецензурен клипове ”, посочи той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР