Популярно лице стана жертва на злонамерена атака в социалните мрежи.

...
Популярно лице стана жертва на злонамерена атака в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Изкуствен интелект съблече Мис Русе, пуснаха голите й снимки в порно група

Популярно лице стана жертва на злонамерена офанзива в обществените мрежи. 27-годишната Камелия Ангелова, която е Мис „ Топ лице на Русе " за 2021 година, била шокирана, когато схванала, че нейни фотоси, на които е без облекла, се популяризират в затворена група на Telegram.

„ На 8 януари непознато лице се свърза с мен в обществените мрежи и ми сподели, че има мои голи фотоси, които се популяризират в интернет. Отрекох това да съм аз.

Видях групата, там има нецензурен материали. Подозирам, че е употребен изкуствен интелект. Подадох сигнал в полицията. От там споделиха, че наблюдават съществено сходни случаи. Пуснах тъжба и в Русенската районна прокуратура ", описа пострадалата в ефира на „ Здравей, България " по Нова тв.



Тя посъветва младите девойки да не одобряват всевъзможни предложения за другарство в обществените мрежи, да внимават какво качват и профилът им да не е обществен.

Според специалиста по киберсигурност Спас Иванов мъчно ще се стигне до индивида, който е пуснал фотосите в интернет.

„ Прокуратурата би трябвало да откри дали снимковият материал е същински или подправен. Това е един дълъг развой. Подобни случаи ще зачестяват. Често се вършат и нецензурен подправени клипове ", посочи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР