Популярният в социалните мрежи общински съветник в СОС Венци Мицов

...
Популярният в социалните мрежи общински съветник в СОС Венци Мицов
Коментари Харесай

Венци Мицов към Светия синод: Мислех, че Бог е любов, а не шамари

Популярният в обществените мрежи общински консултант в СОС Венци Мицов разяснява сериозните бележки в мнението на Светия синод на БПЦ по отношение на Националната тактика за детето 2019 - 2030 година Синодът се възпротиви на тактиката на следните точки:
" 1. Въвеждане на възбрана за телесното наказване над деца и ефикасна работеща система за наблюдаване и осъществяване на тази възбрана
2. Въвеждане на работеща система за предварителна защита на домашното принуждение, докладване и предприемане на незабавни ограничения за протекция при всички случаи на домашно принуждение над деца”, пишейки, че по този начин се " основават условия за спекулации, тотално непокорство на детето по отношение на родителите му и безотговорно развиване на детската персона с опция за лесното му обособяване от фамилната среда, включително и с дейното присъединяване на държавни служители. "
Мицов добави:
...а аз си мислех, че Бог е обич...
А се оказва, че Бог е в шамарите...
И не, не ме причислявайте към либералите, които хълцат от наслада по някои скандинавски системи, отнасящи се много фриволно по отношение на децата и фамилиите. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР