Популярният в Пловдив треньор по кикбокс Димитър Желязков е задържал

...
Популярният в Пловдив треньор по кикбокс Димитър Желязков е задържал
Коментари Харесай

Луда гонка между известен мъж и крадец из Пловдив. Нападателят посегнал на момче, но…

Популярният в Пловдив треньор по кикбокс Димитър Желязков е задържал и предал на полицията апаш, който е обрал негов възпитаник.
Посред бял ден на оживена спирка в града под тепетата, до момента в който чакало рейс, нищо неподозиращо момче било застрашено с нож от чужд мъж. Нападателят го ограбил и се качил в рейс.
„ След подготовка нашето момче потегли да си хваща рейса, с цел да се прибира. След 15 минути ми звънна и с трептящ глас сподели, че са го заплашили с нож на спирката и са го ограбили ”, описа Димитър Желязков пред „ Нова “.
„ Веднага тръгнахме четирима индивида. Отидохме на място и той ни изясни какво е станало. Дадох му пари да се прибере и незабавно тръгнахме по автобусната линия, в която се е качил въпросният човек, който го е ограбил. По всяка спирка карах постепенно и наблюдавахме. На ул. „ Гладстоун ” го забелязах, откакто е слязъл от рейса. Спряхме, тръгнахме постепенно след него. Той се подреди да си купи закуска. Преценихме, че има доста хора там, по тази причина го изчакахме да тръгне. Задържахме го пред Дома на културата. Обградихме го, съборихме го, обадихме се на 112. Извикахме и ограбеното момче, то го разпозна и се успокои ”, описа Желязков.
Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Васил Костадинов изясни, че причинителят е регистриран обратно във времето за сходни закононарушения. Има данни и, че използва наркотични субстанции. Костадинов награди с грамота и плакет треньора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР