Популярният уеб портал 9to5mac съобщи, че Google провежда вътрешно разследване

...
Популярният уеб портал 9to5mac съобщи, че Google провежда вътрешно разследване
Коментари Харесай

Google търси източника за изтичане на информацията за Pixel 3 XL; ще има съд

Популярният уеб портал 9to5mac заяви, че Гугъл организира вътрешно следствие и се пробва да обясни, по какъв метод притежателят на Telegram акаунта realbin е придобил и разполага с няколко десетки смарт телефона Pixel 3 XL.

В следствието се включи и компанията Foxconn, от завода на която най-вероятно са откраднати тези смарт телефони.



Това приключване на информация напълно не е по този начин безобидно, както наподобява на пръв взор. Едно е в Глобалната мрежа да изтече информация за смарт телефон, който още не е обявен. Съвсем друго е някой да открадне двадесетина топ-смартфона и да ги продава на черния пазар. Очаква се напълно скоро Гугъл и Foxconn да се извърнат към полицията и профилираните органи, които да потърсят и намерят обвинените в кражбата на напълно новите смарт телефони Pixel 3 XL.

Виждаме че кореспонденцията в Telegram е на съветски език. В Русия покупката и продажбата на крадена благосъстоятелност се санкционира по алинея 175 на Наказателния кодекс на Руската Федерация с до 5 години затвор.

Да си напомним, че преди няколко часа също съветски блогър разгласява доста фотоси на смарт телефона Pixel 3 XL. Ясно се вижда, че той в действителност разполага с мобилното устройство. Блогърът даде обещание по-късно да разгласява усещанията си от работа на смарт телефона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР