Популярният у нас рапър и победител в риалити шоуто VIP

...
Популярният у нас рапър и победител в риалити шоуто VIP
Коментари Харесай

Като брат и сестра: Атанас Колев показа младоликата си майка / СНИМКИ

Популярният у нас рапър и победител в риалити шоуто „ VIP Brother “ Атанас Колев провокира същински възторг в Инстаграм, публикувайки изображение, на което театралничи пред фотографския обектив до своята майка.

Публикациите в обществената мрежа на изпълнителя преднамерено събират някъде към 10 хиляди лайкове, само че този път наличието на дамата, дарила го с живот, му обезпечи два пъти повече реакции, а почитателите му останаха възхитени от нейната младежка визия.

На фотографията, снимана в Майчин дом-Варна, двамата са облечени в здравно работно облекло, защото Аделина е здравен служащ, а синът ѝ от дълго време върви по нейните стъпки, насочен към специалността на гинеколог. Дрехите, които изпълнителят носи, навеждат на мисълта, че точно в болничното заведение, намираща се в морската столица на България, той кара своя стаж.

Почитателите на артиста, чиято звезда изгря на сцената на „ X Factor “, изписаха голям брой похвали по адрес на неговата родителка в мненията към фотографията, като множеството от тях показаха мнение, че тя наподобява повече на негова по-голяма сестра, в сравнение с майка.

„ Прекрасни сте, наподобява като твоя сестра! “, „ Много сте хубави! “, „ Супер сте! Добре че написа, че това е майка ти “, „ Страхотна жена “, „ Ние помислихме, че ти е гадже “, „ Ако това е майка ти, смъквам ти шапка “ и „ Майко… блага! “ са единствено част от думите на почитателите му, редящи се в платформата.

За първи път Аделина попадна под светлините на прожекторите, когато наследникът ѝ откри място измежду звездните съквартиранти в десетия сезон на риалити формата, който в последна сметка завоюва. Тогава, в свое изявление за наша медия, тя сподели, че е приела присъединяване му в предаването със смесени усеща, защото той е млад и некомпетентен, а героите в шоуто постоянно биват манипулирани. Колева сподели още, че двамата са разискали отправената му покана, само че решението да съжителства с родните звезди пред камерите е било напълно негово.

На въпроса дали тя е повлияла на сина си да се насочи към медицината, Аделина отговори, че изборът още веднъж е взел самичък. Тя изясни, че той е бил утвърден във всички университети във Англия, в които е кандидатствал, само че след това е решил, че желае да бъде доктор, а не инженер – с каквато компетентност е бил признат в Обединеното кралство, по тази причина е останал в България.

           

        

     

Инфо: Дир.БГ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР