Популярният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов коментира пред

...
Популярният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов коментира пред
Коментари Харесай

Георги Атанасов пред ТОПСПОРТ: Дайте Му титлата, за да миряса...

Популярният състезателен публицист и политически анализатор Георги Атанасов разяснява пред ТОПСПОРТ идващото начало на пролетния полусезон в efbet Лига. Той е безапелационен, че обичаният му ЦСКА мъчно ще се пребори за купата заради аргументи, които не са свързани с качествата на футболистите на терена.

" Дойде време за втората част от футболното състезание в Първа лига. Нека погледнем действителностите в очите в този момент, а да не установяваме неизбежното постфактум. Голямото зрелище е с явен сюжет. Финалът е сигурен. Какво ме кара да мисля по този начин? Една нищо и никаква контрола на ЦСКА против Царско село, която беше като борба на живот и гибел за гостите от хотелския комплекс. Този сякаш другарски мач сподели образно каква е конюнктурата - тотална война против ЦСКА! Ритане, побутване, боричкане, ощипване, скубане... Идеята е да има допустимо най-вече контузени футболисти на " армейците ". Гледаме този филм 10 години и ще продължим да го гледаме ", безапелационен е Атанасов.

" Новосформираната задгранична група от Царско село бързо влезе в родната футболна реалност. Наемниците там не са глупави и усещат какво се носи във въздуха към терена. Срещу ЦСКА всичко е разрешено, дори е похвално, в случай че вреди на тима. Не изключвам и финансово стимулиране за " отличниците ", които тероризират играчите на Стойчо Младенов. През пролетта отново ще има съдийски свирки против ЦСКА, озверели противници, приемащи тима на кални ниви и ледени пързалки, дузпа за 31-кратния първенец ще се дава единствено при ликвидиране, а за други ще се свирят за тежко дишане във врата на техен футболист. Отново ще има офанзиви от всякакви служители, от Кучевци, до момента в който други ще минават като на церемониал, посрещани от шпалири, обятия и усмивки ", добави той.

" Очаквайте от същото и по-много! Така ще е, до момента в който и 11-ата подред не стане факт. Дайте Му купата, с цел да миряса! Още в този момент, с цел да се играе футбол по разпоредбите. А не някой футболист на ЦСКА да заплати със здравето си. Всички плащаме параноичната упоритост на един човек, който желае тимът му да печели непременно. В случая пострадал от балтиите на Царско село беше клетият французин Вион. Той заплати цената за робството на футбола ни, което продължава дълги години. Собственикът на Проекта е захласнат от мисълта за парите, идващи от Шампионска лига, тъй като без тях вложенията не му излизат. Дайте Му я тази купа! Ние желаеме да гледаме футбол! ", приключи журналистът.
 Ивайло Петров пред ТОПСПОРТ: ЦСКА е голяма фамилия! Левски да си стоят в Първа лига, наслаждение е да ги бием непрекъснато
Ивайло Петров пред ТОПСПОРТ: ЦСКА е голяма фамилия! Левски да си стоят в Първа лига, наслаждение е да ги бием непрекъснато

" Зелените пречат, само че ние сме мощни, когато сме обединени "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР