Популярният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов беше гост

...
Популярният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов беше гост
Коментари Харесай

Георги Атанасов писа на ЦСКА 5 с малък минус и заяви: Само Св. Синод не е срещу клуба!

Популярният състезателен публицист и политически анализатор Георги Атанасов беше посетител във фенския подкаст на ЦСКА - CSKA FAN TV. 

Ето какво сподели той за годината на " армейците ":

" Приятно е ЦСКА да бъде преди всичко. Най-важно е по този начин да бъде и след края на сезона. Най-важното не е точката преднина, а че ЦСКА се възвърне прекомерно бързо от черната дупка, в която беше изпаднал в края на предишния сезон. ЦСКА заслужи оценка доста добър с дребен минус. Представи се достойно и в Европа. Беше на крачка за трета поредна година да откри място в групова фаза. Поредицата положителни резултати при гостувания на мощни тимове също дава съображение за тази оценка - пет с лек минус за есента. 

Саша Илич е първокачествен фактор за положителното показване на ЦСКА. Той беше посрещнат с много песимизъм. С оглед някои провали на чужденци преди него. Изключение е Йешич. Изтъргуваха една купа зад тила му. Но след него толкоз години в ЦСКА не можа чужденец да се наложи блестящо на поста. Да е жив и здрав Илич, показва се по доста мощен метод. Той е експерт с потенциал. Прави усещане неговото сдържано самочувствие. 

От първия си ден отпред на клуба Гриша Ганчев прави всичко допустимо да възвърне от пропастта най-престижния български клуб. Прави го по безапелационен, достоен и непостижим метод. Каквото сподели преди 7 години, реализира го - върна тима в елита, в Европа, заплати голяма сума за моралното здраве на " алената " общественост, придобивайки назад емблемата и активите, реализира концесията с страната за стадиона. Успя да стабилизира ръководството на клуба, сложи го на професионални европейски релси. В огромна степен клубът се устоя от доходи - от УЕФА и от прехвърляния. Беше възобновена базата в Панчарево и в този момент там е оазис. Ганчев избави клуба в изискванията на жестока среда. Срещу ЦСКА е цялата система. Този човек се оправи с чудовищни провокации и в нито един миг не отстъпи от дадената дума. Сега остава нов стадион. Вярвам, че ще направи и това. Гриша Ганчев и неговите хора се учат от уроците на живота, само че и от забележките и рекомендациите на почитателите. Всичко това би трябвало да бъде регистрирано от по този начин наречените проведени почитатели, които за надълбоко мое отчаяние не престават да бойкотират. Дано спрат този неуместен протест. Това е протест против себе си и против религията ЦСКА. " Червената " общественост като се изключи проведените почитатели е твърдо зад своя тим. ЦСКА играе на собствен терен при всяко посещение. Но това не значи, че агитката не липсва. Това са най-активните, борбени и огнени последователи и би трябвало да се върнат. 

Води се хибридна война против ЦСКА. Тя не е серпантина от дълги години. В другите столетия е имала разнообразни проявления. Гордея се, че съм кръстник на Левски, нарекох ги Отбара на всички управляващи. БФС съдии, всичко е против ЦСКА. Само Светият Синод май не е ". 
 Азбуката на годината на ЦСКА - част 2
Азбуката на годината на ЦСКА - част 2

Какво се случи при " армейците "?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР