Популярният с прозвището Благо Джизъса бивш футболист Благой Георгиев отново

...
Популярният с прозвището Благо Джизъса бивш футболист Благой Георгиев отново
Коментари Харесай

Благо Джизъса отново е влюбен

Популярният с прозвището Благо Джизъса някогашен футболист Благой Георгиев още веднъж е влюбен. Той разкри коя е новата му годеница пред водещата Гала в предаването й на " На кафе " в ефира на Нова телевизия. Прясно разведеният Благой има връзка с Ивана, щерка на известния рапър Ванко 1.

" Да, влюбен съм - съобщи спечелилият в последното издание на " Сървайвър ". - Обичам Ивана, дъщерята на моя другар Ванко 1. Тя е специфичен, неповторим човек. Поучих се от грешките си в предишното и имам вяра, че с Ивана всичко ще бъде прелестно. ", показа той пред Гала тази заран.

Джизъса има два брака зад тила си и 4 деца от 3 разнообразни дами. Той беше благоприятен и за някогашната гимнастичка Христина Витанова, от която са първите му две деца - Йоана и Давид. Двойката няколко пъти се разделя и събира, само че по този начин и не стигна до женитба. Първият брак на Георгиев бе с рускинята Естер Омерова, от която има наследник Ела, с който не поддържат връзка.

След това той се залюби с преймейтката Златка Райкова, която също му роди наследник - Благой. Те непрестанно пускаха общи фотоси в обществените мрежи, само че се оказа, че животът на фамилни начала не върви безпрепятствено и при започване на 2022 година двамата са разделиха.

Бившият футболист обаче не заставам дълго на изсъхнало и на 25 юни подвигна женитба с новата си обич - 15-години по-младата Полина. Тяхното благополучие продължи единствено година.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР