Популярният руски футболен коментатор Нобел Арастумян коментира шансовете звездата на

...
Популярният руски футболен коментатор Нобел Арастумян коментира шансовете звездата на
Коментари Харесай

В Русия разкриха колко пари предлага Уест Хам за Смолов

Популярният съветски футболен коментатор Нобел Арастумян разяснява възможностите звездата на Краснодар Фьодор Смолов да премине в Уест Хам. Офертата на " чуковете " за 27-годишния нападател е реалност, а дали ще се стигне до трансфер, зависи само от него.

" Краснодар към този момент получи съответно предложение за Смолов и то е от Уест Хам. Офертата е за 11 млн. паунда и в Краснодар са подготвени да я одобряват. Сега самият състезател би трябвало да реши къде желае да продължи кариерата си. Ако Фьодор напусне, ще бъде притеглен нов нападател. Краснодар търси и централен бранител, тъй като след края на сезона Андреас Гранквист няма да остане в тима ", съобщи Арастумян в новото издание на предаването " Секретни материали ".

Старши треньорът на " Биковете " Игор Шалимов също е наясно, че най-вероятно напролет няма да да може да разчита на Смолов. Неговото мнение е, че съветският национал би могъл да се наложи в клуб от Западна Европа и няма смисъл от негов трансфер в Зенит или Спартак (Москва).

" Мисля, че нашият президент Сергей Галицкий има кардинална позиция. Той би продал Смолов в задграничен клуб, само че не не и в Зенит или Спартак, пък било то и за 18 млн. евро. Според мен Фьодор ще си тръгне. Офертата на Уест Хам е добра. Той ми изиска съвет и аз му споделих, че има поддръжката ми, в случай че реши да отиде в Англия. Смолов е кадърен да измъкне тима от дъното на класирането ", показа Шалимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР