Популярният привърженик на ЦСКА Димитър Ангелов сподели пред Sportal.bg своите

...
Популярният привърженик на ЦСКА Димитър Ангелов сподели пред Sportal.bg своите
Коментари Харесай

Дучето: Северната трибуна е най-доброто място за подкрепа, протест и заявяване на позиция

Популярният последовател на ЦСКА Димитър Ангелов показа пред Sportal.bg своите усещания от отиващата си 2022 година. Дучето е на мнение, че всички, които обичат армейската идея би трябвало да бъдат дружно, без да има разделяне сред тях.

" Винаги очаквам идната година да е по-добра, различен е въпросът дали ще стане. Тази година - нищо ново под слънцето. Има първи проблясъци да имаме порядъчен народен тим по футбол. Искрено се надявам да не престават нещата да се развиват. Без мощен вътрешен шампионат, няма по какъв начин да стане - качеството се придобива с конкуренция. Случилото се през 1994 година беше артикул, създаден в Народна република България. Мъдрият човек може да сътвори и да развие. Простият човек не може да създаде нищо. Видяхте, че Северна Македония би Италия, Сърбия би Португалия. Национален тим може да има, когато има национални ползи, а те не се отстояват с приказки по медии, а с работа. 

Нищо не се взема решение в БФС, а се взема решение в страната. Или я има тази страна, или я няма?! Държава няма да има, до момента в който някой не поеме отговорност за случилото се през последните 33 години. Мястото на крадеца е в пандиза! Правдина се добива с кръвнина, написаното е от дълго време - от доброволческата тайфа, която отива да се бие в Сливница. Това е било изписано на знамето. Правда без кръв няма, другояче преведено. Свободата би трябвало да се изстрада. Нещата са или черни, или бели - сивото не води до положително. Каквото и да си приказваме, ЦСКА банкрутира от притежателите си. И законът не им направи нищо. Невинни доста. 

Годината беше като последните 33 години - от дъно в ново дъно. Пожелавам на всички хора правдивост. Има ли правдивост, ще има и отмъщение. Успех на всеки! Да се надяваме, че в действителност ще има бъдеще за децата ни. Виждал съм на колене великия Аякс, Ливърпул, Форест, първенеца на Испания, видях бронзови медали от международно състезание, а внуците ни какво ще видят? Лесно се раздава званието " легенда ", публицистите го лепят на съвсем всеки - този, оня, куп митове. Легендата е нещо свято, ставаш легенда тъй като си детронирал Аякс, тъй като си четвърти в света. Конкурентите от Подуяне също имаха огромни футболисти. Желая триумф на националния тим! На никого не искам неприятно. 

Всеки, който обича ЦСКА, би трябвало да поддържа ЦСКА. Протестът също би трябвало да се прави на стадиона, там ще те чуят и ще те схванат. Искаш смяна, ами съобщи я! Всеки взема решение самичък за себе си. Всички, които обичат ЦСКА, би трябвало да са на едно място - това е моето предпочитание. Цесекарите са съидейници, никой не може да има монопол върху любовта на хората. Разделение не би трябвало да има - не разясня клубове, приказвам за хората, които обичат ЦСКА. Обичащите би трябвало да са дружно. Рано или късно всички армейци ще са на едно място, не приказвам за обединяване. Противоестествено е хората, които обичат ЦСКА да не са дружно. Не приказвам за клубовете. 

Случилото се с алеята на славата през тази година го оставям на съвестта на хората, които го направиха. Само човек без мозък може да направи това нещо! Аз станах от този тим тъкмо поради хората, чиито имена са на алеята на славата. Те са създали историята на ЦСКА. Този, който не си обича рода и не си пази историята, е безродник! Винаги съм знаел, че има разлика сред армееца и хората от другите публики. На " Армията " би трябвало да има чест и достолепие! Армеецът е този, който брани родината, човек на достойнството. Държавна сигурност е нещо друго, Министерство на вътрешните работи е нещо друго. Името ЦСКА задължава равнището да е друго! И когато виждам, че се пада на ниско равнище, ме боли. 

Не може да се ненавиждаме, Господи! Скандираме едни и същи песни, имаме едни и същи любимци. Не върви, естествен човек няма интерес от такова разделяне, това са тясно политически-икономически партийни ползи. В дъното е политиката! Рано или късно клубът ще е един, 1000%. Категорично. Дадоха се 15-16 милиона към този момент, за какво банкрутира клубът през 2016 година? Само за емблемата се дадоха 8 милиона - за какво не беше оздравен клубът? Кой имаше интерес? Кой? 

Нито един човек, който обича ЦСКА, няма интерес от това, което се случи с ЦСКА. Затова споделям справедливостта минава през отмъщение. Тогава ще имаме естествена страна. Най-доброто място за поддръжка, за митинг, да заявиш позиция - е Северната естрада. Съвет няма да давам. Аз знам, че на хората, които обичат ЦСКА, мястото им е на стадиона - на всички, които обичат ЦСКА. Успех на всички ", сподели някогашният главатар на бранш " Г ". 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР