Популярният през последните години израз „Шоуто на Ник Кирьос“ е

...
Популярният през последните години израз „Шоуто на Ник Кирьос“ е
Коментари Харесай

Netflix ще излъчи документален филм за Кирьос


Популярният през последните години израз „Шоуто на Ник Кирьос“ е на път да придобие напълно нов смисъл. В най-важния мач в карерата си – финалът на Уимбълдън, австралиецът още веднъж показва сложния си темперамент, като деянията му сигурно ще останат във фолклора на Шампионата. Очевидно от Netflix са решили да се възползват от това, като слагат Кирьос в центъра на идващия си план.

Daily Mail оповестява, че американският стрийминг колос възнамерява да снима документален филм, отдаден на представянето на международния №45 на Уимбълдън. Повечето от детайлите към продукцията към момента са незнайни, само че съгласно изданието тенисистът ще завоюва доста сериозна сума, като договорът за снимането на кино лентата е бил подписан няколко седмици преди шампионата.

Финалът против Новак Джокович ще бъде единствено кулминационната точка на кино лентата. За да стигне до финала на Централния корт, Кирьос трябваше да завоюва оспорвани мачове против Пол Джъб и Брендън Накашима. Разбира се, огромно внимание ще бъде отделено и на мача сред австралиеца и Стефанос Циципас в трети кръг, в който резултатът бе единствено една от водещите вести.

По време на мача Циципас изпрати топка към трибуните, като по-късно Кирьос настояваше пред съдията, че съперникът му би трябвало да бъде дисквалифициран. Това бе единствено една от множеството му провокации към гърка, който след мача дефинира държанието му като „тормоз“ и съобщи, че Кирьос не може да играе, без да прави циркове.

Австралиецът се забърка в скандал още в първия си мач в Шампионата, който също ще бъде отразен във кино лентата. След последната точка в мача против Пол Джъб в първи кръг Кирьос се изплю към един от феновете, за който след това твърдеше, че го е обиждал на расова основа.

Освен мачовете, продукцията ще покаже и живота на Кирьос отвън корта по време на Шампионата, като разходките му из Лондон и партите след финала с приятелката му Костийн Каци и сестра му Халима, състояло се в известния нощен клуб Wyld.

„Спортните документални филми носят съществени облаги на Netflix. Генерираният в световен проект рейтинг е доста огромен. Ник Кирьос е доста забавен за наблюдение както на корта, по този начин и отвън него, а постъпките му на Уимбълдън покачиха още повече известността му. Освен фрагменти от мачовете и свободното му време, филмът ще включва също изявленията с Ник и хората от екипа му“ – споделя пред Daily Mail източник от Netflix, поискал анонимност.

Очаква се Кирьос да се завърне на корта на ATP 250 шампионата в Атланта. Австралиецът се изяви в конкуренцията и предходната година, когато победи Кевин Андерсън на старта, само че на осминафинала отстъпи пред Камерън Нори.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР