Популярният от Биг брадър Джино Бианкалана сподели, че се надява

...
Популярният от Биг брадър Джино Бианкалана сподели, че се надява
Коментари Харесай

Джино каза на кого иска да прилича детето му и сравни живота в България и САЩ, а Патрашкова разкри защо му се възхищава

Популярният от " Биг брат " Джино Бианкалана показа, че се надява напълно скоро да стане татко. " Отдавна мисля за лични деца, само че не зависи от мен. Много го желая, боготворя деца. Дали желая да е момче или момиче? За мен е значимо само да е живо и здрав и да наподобява на майка си. Друго не ме интересува ", сподели той пред репортерката на предаването " На кафе " по " Нова телевизия ".

Той призна, че постоянно държи на думата си, като съгласно него това е доста значимо за един мъж. " Вече извозвам доста повече време в България. Нагаждам се. По-труден е тук живота, в сравнение с в Съединени американски щати. По-трудно се изкарват парите. Там в случай че работиш, ти дават пари, можеш да изкараш. Колкото до хората - ние сме едни и същи и тук, и там. За Нова година не съм си пожелавал нищо. Аз по принцип не го върша - каквото съм изискал съм си го постигнал самичък ", сподели още Бианкалана.

В студиото Кристина Патрашкова разкри, че доста почита Джино: " Той е огромен джентълмен. Не е имало посещение в предаването, на което да не донесе роза за всяка една дама в студиото ".

Тук Гала попита дали пък това не може да се играе, а журналистката отговори негативно.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР