Популярният ни гадател Георги Бедников е починал в зверска катастрофа

...
Популярният ни гадател Георги Бедников е починал в зверска катастрофа
Коментари Харесай

Починал е един от най-популярните ни гадатели

Популярният ни вещател Георги Бедников е умрял в зверска злополука още преди към три седмици.

Това твърди  " Уикенд ", базирайки се на информация на негови близки. Трагедията се разиграла на 14 юни.

При тежък пътен случай, в който съдбовно се сблъскали две коли, имало два натрупа.

Сред жертвите се оказал Георги Бедников – един от първите екстрасенси у нас, който преди много години предсказа гибелта на журналиста, публицист и радио водещ Боби Цанков, а по-късно разгласи, че Исус Христос е от извънземен генезис.

Според осведомени, е починала и по-млада от него жена, с която Георги имал близки връзки. Внезапната кончина потопила в дълбока тъга брат му Димитър, който бил извънредно завързан към родственика си и съгласно негови близки нямал никакво предпочитание нито за мнения, нито за бохемски живот, на какъвто били привикнали преди драмата.

Братята живеели дружно, в никакъв случай не се били женили и целия си живот посветили на това да оказват помощ на хората. Почитателки не им липсвали и те постоянно разпускали в компанията на красиви дами, само че по незнайни аргументи не предложили брак. Знае се, че били мастити реститути. Имали парцели в София и в провинцията, които не желаели да " цепят " с някого един ден. Въпреки това били кавалери и мечтани посетители на съвсем всички всемирски събития, преди да затворят малкия екран си БГТВ и да заживеят в първокласен парцел край брега на Черно море.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР