Популярният модел и актриса Пунам Пандей предизвиква негативна реакция, защото

...
Популярният модел и актриса Пунам Пандей предизвиква негативна реакция, защото
Коментари Харесай

Популярна актриса излъга, че е починала от рак в Instagram

Популярният модел и актриса Пунам Пандей провокира отрицателна реакция, тъй като фалшифицира гибелта си, с цел да притегли публичното внимание към рака на шийката на матката, оповестява Би Би Си.

В петък формалният акаунт на актрисата в Instagram разгласява изказване, в което се споделя, че 32-годишната актриса е умряла от рак на шийката на матката. Ден по-късно в профила ѝ се появи видео, в който самата тя споделя, че новината за гибелта ѝ е подправена и е част от акция за битка с онкологичното заболяване.

Националният раков указател е закрит от Национална агенция за приходите в края на 2023 година и страната ни няма настоящи данни за заболеваемостта

Това провокира спор по отношение на етичните правила в онлайн рекламните акции.

Публикацията за гибелта на Пандей подведе голям брой новинарски издания и те също оповестиха за гибелта й, в границите на минути обществените мрежи се извършиха с респект към актрисата.

„ Да, фалшифицирах гибелта си, знам ли. Но внезапно всички заговорихте за рак на шийката на матката, нали? Гордея се с това, което съумяха да реализират моите вести за гибелта ми “, сподели 32-годишният модел пред своите 1,3 милиона почитатели.

При 73% от пациентите, подложени на новото лекуване, ракът не се е върнал или популяризирал

Пунам Пандей е родена в Канпур през 1991 година и стартира кариерата си на модел през 2010 година, а три години по-късно дебютира в боливудския филм " Наша ". Тя се появява и във филмите " Love is Poison ", " Malini & Co " и " The Journey of Karma " дружно с сполучлива кариера на модел.

   Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от HAUTERRFLY | A Fork Media Group Co. (@hauterrfly)

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР