Популярният ММА боец – Деян Топалски, известен с пристрастията си

...
Популярният ММА боец – Деян Топалски, известен с пристрастията си
Коментари Харесай

Известен ММА боец също сподели мнение за събитията в Сектор Г

Популярният ММА войник – Деян Топалски, прочут с пристрастията си към ЦСКА, също не пропусна да разяснява екшън сцените, белязали плейофа сред „ алените “ и Базел в четвъртък вечер.

ЦСКА завоюва с минималното 1:0, само че срещата ще бъде запомнена и с физическите конфликти в Сектор Г на Националния стадион „ Васил Левски “.

Публикуваме написаното от Топалски без редакторска интервенция:

Забавих се с този коментар, защото желаех цялата мръсотия да се излее от устите на видели - невидели,чули - недочули, помирисали, надушили и изобщо достигнали до „ истината “ по всевъзможни способи.

Преди всичко желая да кажа, че не търпя насилието ( изключително над наши ) в бранша. За жал обаче, злото е сторено, само че в случай че интелектът Ви е малко повече от този на средностатистическия човек, то първото, което би трябвало да се запитате е: какво предизвика тези ексцесии? Моля Ви, спрете да четете в този момент, помислете си по този въпрос и откакто стигнете до вашият отговор, запазете го в главата си и чак по-късно продължете с четенето!

Започвам от надалеч:

Започнах да упражнявам Киокошин Карате на 10. Бях 4ти клас и когато влезнах в залата по карате ми направи усещане белите кимона на всички трениращи и другите цветове на коланите им. По-късно разбрах, че това има нещо общо с уменията, старшинството, отдадения труд на развиването и рационализиране на карате. Разбрах какъв е реда в залата – белите колани гледаха цветните колани като по-големи братя - слушаха ги, изпълняваха и се опитваха да попият от знанията им, с цел да се оцветят и техните колани с времето.

20 години по-късна, като към този момент одобрен първенец по кикбокс, народен играч, професионален ММА войник и така нататък,изживях същото, когато влезнах в залата по Бразилски Джиу Джитсу като бял колан, търсейки развиване в ММА. Нямах проблем с егото на играч – първенец в спорта си. Сложих белия колан и почнах да се изучавам от сини,лилави, кафяви колани, които бяха доста по-знаещи от мен. Лека по-лека коланът ми се оцвети…

Да погледнем в този момент старшинството в армията –редникът (еквивалент на белият колан в карате) е най-първото ходило в армията, на него общо взето подрежда всеки и той извършва. Изпълнява покорно и тъкмо, тъй като дисциплинарните нарушавания се санкционират в пъти по-тежко, в сравнение с в цивилното общество. Редникът се стреми да се издигне, да стане ефрейтор, още веднъж спазващ същия кодекс и така нататък, до момента в който един ден, след доста труд, пот, ограничения, себераздаване и всеотдайност стане военачалник!

Следите ли ми мисълта към момента? Продължаваме!

Сега да си поговорим за Сектор Г.

Сектор Г не е елементарна бетонена естрада със седалки. Сектор Г е ултрас-сектор, не просто място да си прекарвате неделния следобяд. Сектор Г, както доджото по карате или войската, е обществена група, в която важат мноооого сходни правила, като тези в другите две. Има някакво старшинство, основано на приноса към концепцията, основано на отдаденост, обич, себедоказване, всеотдайност и така нататък Разбира се най-отпред седят тези, които са дали най-вече. Не единствено време. Тези, поради които Сектор Г е номер 1 в България, с помощта на които фотосите от нашите хореографии са давани за образец по целия свят. Тези, които се грижат постоянно да сме на висота - Вие постоянно да сте на висота, тъй като и Вие сте в бранш Г и Вие сте едни от тия хора, от Сектор Г! Вие сте бранш Г! И когато водачите на всички тези фракции в бранша, а те не са една и две, всички тези фракции на „ проведените “ почитатели, седнат и ЗАЕДНО решат каква политика ще има бранша,в битката си за ЦСКА, тогава Вие, не, не Вие –НИЕ, които сме по-ниско в йерархията и сме дали своето мнение, сме длъжни да се съобразим с решението на масата от хора, дали и създали за Сектор Г и ЦСКА доста повече от нас! Да всички можем да изразим мнение, да го споделим с братята си, само че сме ДЛЪЖНИ да се съобразим с крайното решение!

Случилото се на мачът с Базел е подбудено от обстоятелството, че хора, които им се желае да са ултраси, но нямат нито топките, нито качествата, нито познанията, нито силата, нито интелекта поведоха стадото и потъпкаха всичко за което Сектор Г се бори! Този протест не го вършим, тъй като ни е прелестно да сме пред тв приемниците, разберете! Всички страдаме, че не можем да сме в бранша, че не сме вътре. Дъщерята на наш брат се разплака, че би трябвало да гледа мача на Дървеното, а не от трибуната, само че схваща, че имаме цел, която би трябвало да реализираме! Че ние би трябвало да събудим това управление! НЕ да го ИЗГОНИМ, да го СЪБУДИМ!!!! Да спрем да си „ играйкаме “ и да почнем да се борим същински! Това управление би трябвало да разбере, че без Нас, те не се разграничават по нищо от другите средняшки отборчета! Без публиката те са нищо! Всеки един от Вас може да разбере какви са аргументите и настояванията ни, които целим да удовлетворим чрез този протест, в случай че си направи труда да прочете декларациите на бранш Г, няма да разказвам отново и това!

Болно ми е, че се стигна до тези подиуми! Боли ги обаче и хората, които са отдали живота си на ЦСКА и дават всичко от себе си ЦСКА да успее, да пребъде и да е на върха! Боли ги свиреп, когато други хора, без предумисъл, просто от недомислие, се изпикават върху труда им и всичко, което се пробват да реализират за положителното на ЦСКА! Извинявам се на всички потърпевши, в случай че има такива, от мое име и от името на всички мои братя, които са се пробвали да спасят битката си за едно по-добро бъдеще на ЦСКА!!!! Не това е начина- да! ИЗВИНЯВАМ съдебна експертиза! Но стореното - сторено, в този момент е време да вървим напред!

Не ни предавайте! Не ни оставяйте! Преглътнете Егото си и подкрепете битката Ни, тъй като имам вяра единствено това е пътят да помогнем на нашия клуб! А, като ултрас-сектор – това е нашата единствена задача! ВИНАГИ ВЕРНИ!

П. П Тук желая да кажа нещо, което е единствено и само Моя теза. Не задължава с тази теза нито Сектор Г, нито моята група Анималс!

След финала за купата, по-късно "полягване " на безконечния зложелател, след този подарен меч от ГГ на Наско Раев поради тяхната огромна дружба, аз си дадох обещание, че няма да стъпя на мач, до момента в който тоя тим не ми се извини за тази низост с погром над Левски!!! Не ми дреме дали протеста ще бъде свален от Сектор Г, моят персонален протест ще падне откакто Сектор Г публично приключи своя И ЦСКА покаже сърце и победи врага!

По потиснат от финалът за купата аз не съм бил в никакъв случай и няма да го прегърна току - по този начин!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР