Популярният крими герой Кубрат Маринов - Каци е намушкал клиент

...
Популярният крими герой Кубрат Маринов - Каци е намушкал клиент
Коментари Харесай

Клане в „NEXT“ в Бяла Слатина! Каци бесня с нож в ръка и намушка клиент, укрива се

Популярният крими воин Кубрат Маринов - Каци е намушкал клиент пред бар „ Next” в Бяла Слатина, научи извънредно организация BulNews.
Eкшънът се е разиграл в събота през нощта, само че казусът не е отразен в ежедневния бюлетин на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца за медии.
44-годишният Кубрат Маринов е бил в нощния клуб със свои другари, където компанията се почерпила солидно. Около 3.30 часа в заведението били останали последни той и негов приятел и решили да си потеглят. На излизане от бара двамата се спречкали и пред заведението Каци извадил нож, след което буен и намушкал 30-годишния си другар няколко пъти.
Свидетели незабавно подали сигнал на незабавния телефон 112 и на мястото пристигнала кола за спешна помощ. Раните на потърпевшия са обработени в незабавния център в Бяла Слатина, след което той е превозен във врачанската болница.
Полицията в Бяла Слатина е работила цяла нощ по случая, като останалите от компанията са били открити и разпитани от органите на реда. Нападателят се е укрил, само че през днешния ден неговият юрист се е обадил в полицията и е декларирал, че на следващия ден сутринта причинителят ще се съобщи.
Любопитно е, че негов бранител е някогашният градски прокурор на София Николай Кокинов.
В Бяла Слатина се разяснява, че Каци постоянно е под въздействието на упойващи субстанции и популяризира такива. В партийните централи той е прочут като човек, на който може да се разчита при пазаруването и продаването на гласове.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР