Популярният като Емили Тротинетката Даниел Йорданов, Петко Караилиев-Чеченеца и Тодор

...
Популярният като Емили Тротинетката Даниел Йорданов, Петко Караилиев-Чеченеца и Тодор
Коментари Харесай

Чеченеца, Тротинетката и Куката остават в ареста

Популярният като Емили Тротинетката Даниел Йорданов, Петко Караилиев-Чеченеца и Тодор Чалъков-Куката от задържането си няколко пъти сменили версиите си за клипа с вързаното като куче момче в пловдивски мол и това е една от аргументите да останат в ареста. " При по-лека мярка за неотклонение те могат да повлияят на очевидците ", съобщи магистратът Панайот Велчев от Районния съд в Пловдив и постанови " задържане под стража ".

Преди задържането си Емили е твърдяла, че няма нищо общо и уредник на скандалното видео и Куката, пред съда обаче описа, че е била заплашвана да бъде залята с киселина, пребита и изнасилена, в случай че не натопи Куката. Автор на заканите бил Стоян Карапанов - индивидът, свързал тримата инфлуенсъри с 20-годишния Денислав Димитров, който влезнал в ролята на кучето. " Момчето единствено се молеше да взе участие ", викаше на път към залата Куката. Тримата подчертаха, че Денислав самичък е измислил сюжета, желал да стане прочут като тях. Тошо Куката загатна и че околните на Денислав поискали пари и декларирали, че в случай че не ги получат, ще ги съдят до дупка. Заяви и че момчето взело една линия дрога в тоалетната на мола преди снимането на фрагментите.

" Обвинението не е за насила, а за безчинство. Дори и да не е било насила, момчето е лековерно и податливо, то е със специфични потребности. Заснели са клипа, не са му го посочили и са го качили в интернет, то се е почувствало унизено ", съобщи прокурорът Веско Ириков.

Защитата на тримата настоя за по-леки ограничения. " Непрекъснато се акцентира какъв брой възмутено е цялото общество. През 2017 година в интернет се появи клип по какъв начин мъж води на каишка жена си като куче, само че тогава дело нямаше ", посочи юристът на Куката Георги Кутрянски. " По сегашния случай няма данни Денислав Димитров да е в фамилни връзки с който и да било от обвинените ", възрази прокурорът.

Съдът одобри, че няма заплаха Чеченеца и Куката да се укрият, само че за Емили има подобен риск, тъй като адресът й е в Плевен, само че живее в София, а имала проекти да се реалокира със фамилната си триада във Варна.

" Не го одобрявам този клип, само че може би трябваше да потърсят сценарист. Всеки искаше да се снима със сина ми. Изкарват го нарушител, а той не допира с пръст детето ", сподели след делото майката на Петко Караилиев, която отхвърли да заяви дребното си име.

Тримата могат да създадат нов опит да излязат на независимост пред Окръжния съд в Пловдив, съобщи " 24 часа ".

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР