Популярният журналист и продуцент на предаването “Брейкпойнт Петьо Борисов спечели

...
Популярният журналист и продуцент на предаването “Брейкпойнт Петьо Борисов спечели
Коментари Харесай

Петьо Борисов отново на върха

Популярният публицист и продуцент на предаването “Брейкпойнт ” Петьо Борисов завоюва след близо седем години купа от ITL. Той се показа много нерешително на миналия Мастърс преди месец, само че в този момент се завърна повече от стимулиран за непълен реванш и не позволи да му бъде взет даже сет по време на вечерния шампионат 1882.

Последният успех на Борисов датира отпреди седем години, когато той завоюва първия Мастърс. На финала тогава той надви над Едиз Батран в три сета.

След триумфа си на вечерния шампионат, Петьо не скри страстите си и показа, че се цели в класиране на финалите пред декември, когато най-хубавите 8 за годината ще се изправят един против различен.

Съперникът му на финала беше Ивайло Боджаков, който няма купа ох 2019-а година, а от този момент статистиката му е последна отрицателна във финални срещи - цели пет провали. Въпреки загубата Иво остана удовлетворен от срещите в шампионата.

В категория 250 първенец стана Андрей Андерев, побеждавайки Мартин Маринов с 4:2 4:0 на финала.

Важно е да отбележим, че двамата стигнаха до полуфиналите в по-високата категория.

При начинаещите от категория 125 победител стана Стефан Сарафов, който с всеки минал шампионат набира все по-голяма инерция и напълно скоро се чака да основава съществени проблеми на любимците в горните категории. Стефан победи Никола Цонков с 2:1 сета, в обособените елементи 4:0 1:4 10:8.

В същото време стартира 7-ият вечерен шампионат за 2022 като негов хазаин е тенис академия Каратанчева. В него срещите при начинаещите са към своя край, като остана да се изиграе финалът им, а категория 250 стартира тази седмица. Големият интерес при дамите накара уредниците да създадат обособена скица и за тях.

Запсването за кралската категория е отворено до събота, като всички участници ще получат специфичен бонус - обезпечени два дуела.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР