Популярният годишен фотографски конкурс на Huawei – NEXT-IMAGE Awards 2021,

...
Популярният годишен фотографски конкурс на Huawei – NEXT-IMAGE Awards 2021,
Коментари Харесай

HUAWEI NEXT-IMAGE Awards 2021 отново очаква снимките ви в глобален и локален конкурс с големи награди |

Популярният годишен фотографски конкурс на Huawei – NEXT-IMAGE Awards 2021, още веднъж е отворен и чака фотоси и видеа, снимани с Huawei устройства, до 30 ноември. Темата на тазгодишното издание е ”Better Together ”, а премиите са над 70 парични и предметни награди в световния конкурс и три огромни продуктови в неговото локално издание, като всеки може да взе участие и в двете, без значение едно от друго.

Huawei NEXT-IMAGE Awards е най-големият в света конкурс за смарт телефон снимка, с над 2 милиона изпратени фотоси и видеа от началото му през 2017-а година до в този момент. С лесна механика и атрактивни награди, за пета поредна година мобилни фотографи, от фенове до експерти, могат да споделят своя взор за света с почитателите от целия свят.

Жури

Победителите в световния конкурс NEXT-IMAGE Awards се избират от екип от фотографски специалисти от голям брой страни и с разннобразни креативен профили. Сред тях са канадският фограф на рискови спортове Рубен Крабе, английският критик по изкуствата Карън Смит, и френският ефирен и радио продуцент Оливър Чиабодо. В журито са включени и образни актьори с персонален опит в печеленето на фотографски награди, от Пулицер до миналогодишното издание на Next-Image Awards, както и вице-президента на Consumer Strategy Marketing Dept в HUAWEI Consumer Business Group – Ли Чанджу.

Локалното издание за България има лично жури, което включа Лиу Ганг – Скофилд, общоприет управител, и Дарина Иванова, маркетинг шеф на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, стилният фотограф Константин-Коко Кръстев, и уеб продуцента, режисьор и влогър Крис Захариев. Можете да почерпите ентусиазъм от работата на и от техните артистични профили  и ; 

Награди

Глобалното издание по традиция започва с богат паричен и веществен награден фонд. Голямата премия „ Фотограф на годината “ ще бъде дадена на 3-ма участници и ще е под формата на NEXT-IMAGE CREATION бонус от 10 000 US $. Други 27 участници ще получат по 1 000 US $. Сред предметните награди са 30 смарт часовника Huawei Watch 3. Журито ще дефинира и 10 носители на Student Focus Award, студенти на възраст сред 18 и 24 години, които ще получат смарт телефон Huawei P50 и NEXT-IMAGE CREATION бонус от 1 000 US $.

Не по-малко атрактивни са локалните награди за състезанието в Инстаграм. Участникът, класиран преди всичко, ще получи най-новия смарт телефон от серията HUAWEI nova , който ще бъде разгласен публично на 21 октомври 2021. Носителят на втора премия ще получи първия таблет у нас, основан на HarmonyOS – Huawei MatePad 11, с периодичност на освежаване на екрана от 120Hz, в комплект с магнитна клавиатура и химикалка, а на трета премия – най-новите open-fit безжични TWS слушалки Huawei FreeBuds 4, отличаващи се с интензивно адаптивно шумопотискане и Hi-Res Audio тон.

Как да вземам участие

За присъединяване в световното издание посетете  и следвайте указаните там стъпки, с цел да качите фотографията или видеото си в съответната категория.

За локалното издание е належащо просто да я качите в личния си профил в Инстаграм с таг на страницата на Huawei Mobile за България () @huaweimobilebg, и хаштаг #HuaweiNextImage.

Участията в локалното и световното издание на състезанието са самостоятелни едно от друго. Участията в единия не водят до автоматизирано присъединяване в другия, само че всеки може да показа творчеството си и в двете и да спечeли премия и от двата наградни фонда.

10 категории, 10 неповторими погледа към хубостта на света

Huawei окуражава участниците да изследват света в разнообразни вероятности, формати и условия. Затова световният конкурс е разграничен в 10 тематични категории, които го вършат още по-интересен. Категориите са P ortrait, Monochrome, Colour, Snapshot, Night, Telephoto, Super Wide Angle, Super Macro, Story Creator и Storyteller. Тези категории подтикват и потреблението на обичайните преимущества на Huawei смарт телефоните в области като снимане при ниска осветеност и нощни фотоси, макро снимка, фотоси от доста далечно разстояние, широгоъгълни фрагменти и, несъмнено, портрети.



Две журита и доста награди ви чакат до 30 ноември в два вълнуващи състезанието – на и във вашия личен Инстаграм с тагове #HuaweiNextImage и @huaweimobilebg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР