Популярният френски футболист от миналото Тиери Анри призова Килиан Мбапе

...
Популярният френски футболист от миналото Тиери Анри призова Килиан Мбапе
Коментари Харесай

Тиери Анри към Мбапе: Ако искаш конкуренция, напускай ПСЖ

Популярният френски футболист от предишното Тиери Анри прикани Килиан Мбапе да напусне Пари Сен Жермен. След елиминирането от Байерн (Мюнхен) столичани за следващ път останаха без трофея от Шампионската лига. Преди година, когато избра да подпише нов контракт, Мбапе мечтаеше за успех в шампионата.

“Независимо че съумяха да го задържат през предишното лято, считам, че ще е доста мъчно да го създадат и в този момент ”, съобщи Анри в студиото на CBS Sports.

После Джейми Карагър го попитали дали би дал съвет на сънародника си да напусне ПСЖ.

“Навремето аз напуснах Арсенал, тъй като на този свят най-вече обичах да се съпернича - върна се Анри към 2007 година - Тогава отидох в Барселона, където бяха Меси, Роналдиньо и Ето’о. Тогава ми споделиха, че няма да съм титуляр, само че аз отговори с “Ще забележим ”. Така че, момче, в случай че обичаш да се конкурираш, би трябвало да отидеш някъде, където ще го правиш ”.

При каталунците тогава Тиери Анри завоюва седем трофея, измежду които Шампионската лига и Ла Лига на два пъти.
 Поредна бомбастична уговорка изкушава Мбапе да не бяга от ПСЖ и това лято Поредна бомбастична уговорка изкушава Мбапе да не бяга от ПСЖ и това лято
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР