Популярният диджей Теди Джорджо разказа при гостуването си в подкаста

...
Популярният диджей Теди Джорджо разказа при гостуването си в подкаста
Коментари Харесай

Известен българин: Полицаи ме пребиха с бухалка, бях завързан. В МВР няма място за такива

Популярният диджей Теди Джорджо описа при гостуването си в подкаста БЛИЦ Live и за най-големия призрачен сън в живота си. През 2017 година Тодор Георгиев беше обичай от служители на реда в Добрич след празненство в ресторант и се озова в болница с две счупени ребра и комоцио. Бившият президент на футболния Локомотив (Дряново) приказва в детайлности за случилото се, правейки скандални разкрития пред камерата.
Впоследствие Върховният административен съд (ВАС) осъди ОДМВР-Добрич за нанесен побой над ръководителя на Общинския съвет в Дряново.
„ 2022 година спечелихме дело на година и аз съм казус в България – единственият съм, който осъжда служители на реда, ченгета или страна в последните 30 година Без подкрепи на държавни управления, на ръководещи, на министър-председател, на основен прокурор и на който и да е. Без пари и рушвети спечелихме две каузи “, разяснява Тодор Георгиев.
„ Стана проблем на купона, който озвучавах. Малко преди 4 часа сутринта служителите на реда ме прибраха с думите „ Теди Джорджо – наркоман, пияч, ела тук, давай показания, бил ли си се, не си ли се бил? “. Двама ме хванаха и ми сложиха белезници, брадва на последния етаж. Като по филмите беше. Тогава за първи път изпаднах в безсъзнание. Събудих се в един кабинет и оня ме кара да пиша показания и заповедта за задържане “, описа още Теди Джорджо.
„ Ступаха ме повторно и ме караха да подписвам заповедта за задържането ми. Аз отхвърлих, след което той стана, взе една бухалка, изтупа ме три пъти и след това към този момент не помня нищо. Жена ми в този миг е влезнала в районното, разправяла се е с дежурния офицер, с помощта на нея съм жив! Казвам ви го почтено. Страшна скица беше там, накачени са като свински вътрешности. Вътрешната инспекция споделя, че тъкмо, когато са ме били, шеста камера не е работила. Точно там, където ме смъкнаха и ме пребиха като куче! Не им прави чест, че бях с вързани ръце, а те 4-5 индивида ме биха! Настръхвам като говоря… Те би трябвало да се срамят и да излязат от системата на Министерство на вътрешните работи, няма място за такива хора – хора без чест и достолепие. Бях с две спукани ребра, комоцио, кръвно 140 на 180. А двамата лекари ми споделят, че не можат да ме одобряват в болничното заведение в Добрич, защото съм бил в положително положение “, описа още ръководителят на Общински съвет-Дряново.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР