Популярният американски блогър Мистър Бийст, чието истинско име е Джими

...
Популярният американски блогър Мистър Бийст, чието истинско име е Джими
Коментари Харесай

Популярен американски блогър се погреба жив за 2 дни, изкопаха го с фадрома

Популярният американски блогър Мистър Бийст, чието същинско име е Джими Доналдсън, изкара над две денонощия заровен в гроб, с цел да запише видео от ковчега, заяви уеб сайтът Нестия нюз.

Кадрите бяха налични в Ютюб. В началото на видеото блогърът описа на феновете, че е мощно разчувствуван от идното тестване. Той разясни, че се е подготвил за него, като е взел със себе си вода, храна и няколко празни бутилки за естествените си потребности подземен.

Приятели на Мистър Бийст прецизираха, че животът му не е заплашен, защото гробът е бил оборудван с вентилация, а положението му е следено отдалечено от професионални медици.

След 30 часа подземен Доналдсън се сблъскал с първите проблеми - почнал да изпитва болки в гърба и признаци на клаустрофобия. Но той не можел да излезе преди набелязания период, тъй като следователно трябвало да понесе наказване под формата на електрошок.

В края на краищата блогърът съумял да изкара 50 часа подземен. Когато го изкопали благодарение на фадрома, Доналдсън не могъл да сдържи сълзите си от неспокойствие. пред камерата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР