Популярният агрегатор на видеоклипове започна да тества опция, която ще

...
Популярният агрегатор на видеоклипове започна да тества опция, която ще
Коментари Харесай

YouTube тества нова функция, която навярно ще се хареса на всички

Популярният агрегатор на видеоклипове стартира да тества алтернатива, която ще помогне за по-бързото намиране на най-интересните епизоди от видеоклиповете. Информацията е на изданието Phone Arena.

Според тези данни съответният плъзгач се е появил в менюто с пробни функционалности. Но единствено за някои Premium консуматори. Добре знае се, че YouTube стартира да тества нововъведенията с тях. А по-късно уголемява новите благоприятни условия за всички консуматори.

„ Представете си, че се наслаждавате на обичания си подкаст в YouTube, само че по-късно диалогът става извънредно скучен. Искате да прескочите тази част и да продължите нататък, където тематиката още веднъж е друга и вълнуваща. Именно това прави новата функционалност Jump Ahead (Прескочи напред) “,

написа Phone Arena.

Функцията дава опция за бърз избор на най-интересните епизоди в самото начало на видеоклипа. Те се дефинират автоматизирано въз основа на гледанията на другите консуматори. Ако предходните фенове са минали напряко към избран миг от видеото, YouTube ще предложи на идващите консуматори да преминат напряко към него.

Нововъведението сигурно е извънредно потребно и вероятно ще се хареса на всички консуматори. То дава опция да се прескочат постоянно безполезните прелюдия и отклонения и да се премине напряко към същността на видеото. Така се пести време и се заобикаля разсейването. Също по този начин ще може да се прескача разискването от страна на създателя на избрани въпроси, които не ви интересуват, и да се слушат единствено нужните пасажи.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР