Популярните личности, подобно на всички останали, имат своите трудни моменти.

...
Популярните личности, подобно на всички останали, имат своите трудни моменти.
Коментари Харесай

Ето как изглежда синът на Клои Кардашиян

Популярните персони, сходно на всички останали, имат своите сложни моменти. Проблемите не подминаха даже и Клои Кардашиян - риалити звездата неотдавна показа обществено, че има съществени здравословни проблеми, свързани със злокачествено обучение на лицето. Дори се наложи да се подложи на интервенция за премахване на тумора и на лекуване по-късно.
 Клои Кардашиян, тумора на лицето ѝ и по какъв начин се усеща след процедурата по премахването му
Какво се случва с Клои Кардашиян след тумора на лицето

Тя не за първи път се сблъсква с рак на кожата

Проблемите обаче към този момент са зад тила на Клои. Самата тя споделя, че към този момент се усеща добре, раната на лицето ѝ зараства сполучливо и още веднъж е в положителната форма, в която сме привикнали да я виждаме. Ето за какво е подготвена да акцентира и на хубавите неща, които се случват в персоналния ѝ живот.

Преди няколко дни звездата показа фотоси на своето разраснало се семейство. Повод за това бе 32-я рожден ден на някогашната ѝ половинката Тристан Томпсън. Двамата към този момент са горди родители на две деца - с изключение на четиригодишната щерка Тру, неотдавна те посрещнаха и дребния си наследник. Детето, което е на седемесечна възраст и чието име към момента се пази в загадка, е родено посредством сурогатна майка.

На симпатичните фамилни фотоси баскетболната звезда Тристан Томпсън държи в обятията най-новия си правоприемник, до момента в който останалите му деца са се скупчили към него. Самата Клои не участва на фрагментите, само че пък написа благо известие към тях, в което, с изключение на пожелания, дефинира спортиста и като " най-хубавият татко, брат и чичо ".

Освен двете деца, които споделя с Клои, Тристан има и двама сина от предходни връзки - Оливър (6)и Тео (1), напомня People. На снимките присъства и 16-годишният му брат, който страда от епилепсия, както и една от племенниците на Клои, щерка на брат ѝ Роб Кардашиян.

Крис Дженър пък не пропусна да се прояви като добра майка и баба и поздрави Томпсън по случай празника му. Тя акцентира и на сложния миг, който спортистът претърпя в персонален проект след неочакваната гибел на майка му, която умря от сърдечен удар на 5 януари. " Знам, че тази година стартира мъчно за теб, носе веселя, че намираш позитивното и светлината измежду тъгата ", написа 67-годишната майка на Клои в своята история в Instagram.
 Клои Кардашиян, Тристан Томпсън и новината, че двамата чакат второто си дете от сурогатна майка
Голямата изненада на Клои Кардашиян

Бременна ли е риалити звездата

Новината, че чакат нов правоприемник, изненада почитателите на Клои и Тристан. В последно време връзката им по никакъв начин не вървеше безпрепятствено. Двамата неведнъж се събираха и разделяха след разкритието за негови изневери, една от които бе последвана даже и от появяването на дете. Затова по какъв начин тъкмо ще се развият връзките сред и дали ще поделят родителството, очевидно занапред ще разбираме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР