Популярните благоевгадски тризначки се върнаха в града преди дни. След

...
Популярните благоевгадски тризначки се върнаха в града преди дни. След
Коментари Харесай

След ареста в Лондон, тризначките предприеха извънреден ход и...

Популярните благоевгадски тризначки се върнаха в града преди дни. След скандалния арест в Лондон преди две седмици на една от сестрите, Надежда, те се качиха самолета за България и се прибраха на родна земя.

Днес благоевградчанките Вяра и Надежда се разходиха из центъра, само че изглеждаха много угрижени. Едната от тях даже очевидно е свалила килограми и се е вталила до неразбираемост.

Според клюки това се дължи на напрежението, около ареста на 5-ти октомври. Младата майка Любов обаче остана на острова, с цел да се грижи за дъщеричката си Виктория, написа struma.com.



Припомняме, че Надежда прекара няколко часа зад решетките по обвиняване, че е нападнала служител на реда в Кингстън, Англия. За случая заяви самата тя в профила си в обществените мрежи.

В поста си Надежда се обърна за помощ към премиера Бойко Борисов и се оплака от отношението на английските чиновници на реда, както и от пренебрежителното отношение от страна на българския консул.

Според Хоуп, както самата тя се е прекръстила във фейсбук, това е "поръчкова експанзия ", а почитателите и бяха възмутени от това, че не знае една думичка на британски.

И макар че в миг на афект Ндежда отхвърли да е българка, няколко дни след задържането тя и сестра и Вяра незабавно си купиха билети за България, с цел да тешат тъгите си измежду родственици и другари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР