Популярни лица от киното и музикалната сцена участват в новия

...
Популярни лица от киното и музикалната сцена участват в новия
Коментари Харесай

Фънки, Борис Дали, Китодар, Данчо Караджов, Камен Во. и Тончо Токмакчиев влизат в политически трилър

Популярни лица от киното и музикалната сцена вземат участие в новия български игрален филм „ Цената на властта “, чиято премиера е на 1 декември. Сред тях са Тончо Токмакиев, Георги Кадурин, Димитър Баненкин, Борис Дали, Фънки, Кирил Ефремов, Китодар Тодоров, Данчо Караджов, Диляна Любенова, Георги Златарев, Тото и други

Всичко си има цена, даже властта – това го схващат по сложния метод героите в цялостния с обрати политически трилър, споделят разпространителите на кино лентата bTV Studios. По пътя към властта всеки губи по нещо, а някои губят самите себе си. В ръцете на младия напорист столичен юрист Ник (Борис Дали) попада информация за секрети покупко-продажби на властта за отклонение на държавни средства в изключително огромни размери. Зад схемата стои известния като нещатен помощник на премиера Марко (Кирил Ефремов).



Опит за ликвидиране на водача на опозицията Николов (Китодар Тодоров) и кражба на секрети документи от Стоилов (Данчо Караджов), уличаващи покупко-продажбите на задкулисието, започват скришен проект за дестабилизиране на страната. Цялата истина за него и механизмите за стопирането му знае само Ангелов (Димитър Ковачев-Фънки).

Решението му обаче води до необратими последици. Тайните покупко-продажби на властта минават през известна столична адвокатска адвокатска фирма. Процент от облагата взима и премиера Стефанов (Тончо Токмакчиев).



Нещата стартират да излизат отвън надзор, когато довереният човек на Ангелов – Горан (Камен Воденичаров) е подготвен да помогне за разкритие на схемата. Ник благодарение на Хакер (Йонислав Йото-Тото) схваща за тайния проект на властта, откакто получава извънредно предложение от юрист Петканов (Георги Кадурин) да се включи в него.

Решението на Ник да открие цялата истина го слага в поредност от съдбовни обстановки, след които към този момент нищо не е същото. Животът на Ник виси на косъм след решението на Марко да го ликвидира, с цел да прикрие схемите на властта. Започва динамична конкуренция с времето. Ник е прострелян от човек на Марко (Димитър Баненкин). Бившата министърка на правораздаването Виктория благодарение на Стоилов съумяват да го спасят в бягство за оцеляване с миризма на барут и скоростно гонене.



Участват още Диана Любенова, Гергана Райчевска, Антонио Асенов, Георги Златарев, Велислав Делибалтов. Режисьор и оператор е Исидор Карадимов, който е и сценарист дружно с Ирина Лазарова.



„ Нещата не всеки път са такива, каквито наподобяват. Всеки би трябвало да направи избор. Едни потеглят по пътя на отмъщението, други търсят разнообразни варианти, само че всички схващат, че политиката е игра на власт, игра без правила и спечелили, игра, за която се заплаща скъпо, тъй като даже и властта си има цена “, разясняват от екипа на кино лентата.

Саундтрак към кино лентата е песента „ Помниш ли “ в осъществяване на Борис Дали.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР