Популярни личности и обичани артисти ще се включат в инициативатаКуриери

...
Популярни личности и обичани артисти ще се включат в инициативатаКуриери
Коментари Харесай

Куриери на доброто ще зарадват възрастни бургазлии по време на празниците

Популярни персони и обичани актьори ще се включат в самодейността

Куриери на положителното ще зарадват възрастни бургазлии по време на празниците, оповестиха от Общината в Бургас.

Дежурни екипи от доброволци ще доставят храна и медикаменти на възрастни и самотни хора в морския град. Те обаче ще доставят и изненади за тях, готови от техни близки.

„ Ако желаете да зарадвате родственици и близки в пенсионна възраст, без да ги излагате на заплаха от заразяване, позвънете на горещите телефони на Община Бургас. Те са: 0885 985 693, 0884 469 130, 0882 129 664 “, приканват от локалния парламент.

Идеята е въодушевена от внучките на дядо Стоян, които го изненадаха с пролетни рисунки за 89-тия рожден ден. Подаръкът отнесе персонално обичаната от всички Тони Димитрова.

Тя още веднъж ще бъде пощальон на положителното и в седмицата преди Великден, само че към нея ще се причислят още известни персони и обичани актьори: Драго Драганов, Тони Минасян, Стефка, Светльо, и Ясен от „ Горещ пясък “.

Общината приготвя празнична изненада и за заслужили съграждани, доайени на бургаския дух. Те ще получат персонално обръщение от кмета Димитър Николов и детска рисунка. През последната седмица ученици на няколко бургаски школи сътвориха вдъхновяващи произведения, които ще стоплят десетки сърца.

„ Ние не сме престанали да мислим за заслужилите бургазлии, създатели, будители, хора на науката, които към този момент не са в дейна възраст, от първия ден на изключителното състояние. Много от тях ни потърсиха и на горещите телефони. В дните преди светлия християнски празник желаеме с дребен жест да им покажем, че ги ценим и обичаме “, съобщи кметът Димитър Николов във връзка самодейността, която започва преди светлите великденски празници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР