Популярната телевизионна водеща Гала празнува 56-ия си рожден ден днес.

...
Популярната телевизионна водеща Гала празнува 56-ия си рожден ден днес.
Коментари Харесай

Всеки ден я гледаме на екран, но днес тя е рожденичка, става на 56!

Популярната телевизионна водеща Гала чества 56-ия си рожден ден през днешния ден. По този мотив тя реши да остане вкъщи си и да не води " На кафе “, само че пък от екипа й я изненадаха с посещаване в новия й дом.

Там отиде репортерката Ина Чочева, която подари на плевенчанката букет от обичаните й лалета, а тя я посрещна с торта и кафе, направено от мъжа на сърцето й Стефан.

В студиото на предаването в " Нова телевизия “ пък сътрудниците й от панела Дарин Ангелов, Юлиан Константинов, Кристина Патрашкова, Ромина Андонова-Тасевска и Георги Блажев си наляха шампанско и отпиха за нейно здраве.

Родената с името Галя Пенева разкри, че не възнамерява празнуване. " В този ден си мързелувам и Стефан ми подготвя някакви неща. Ще си останем у дома, а в ранния следобяд ще отидем до София за един обяд с майка ми и децата. Това е. Иначе знаете, че имам една женска компания, с която ще чествам, само че през уикенда, още веднъж на обяд. Предпочитам да си приказваме, да се чуваме. Кремена Халваджиян желае да отидем на клуб, само че аз избирам спокойната конюнктура “, разкри пред феновете тя.

Водещата се върна обратно в годините като сподели, че е имала рождени дни, които е чествала в чужбина, в това число в обичаната й Венеция.

Гала добави, че не е последовател на телевизионното номадство и както е била постоянно в " Нова телевизия “, по този начин и ще остане до край вярна на тази медия.

Любимият й Стефан също се включи в живата връзка от къщата им, като двамата споделиха какви дарове й е дал той през днешния ден. " Изненада ме с няколко разнообразни подаръка. Те са си загадка “, призна с усмивка плевенчанката.

" Избирам подаръците за Гала с обич. Аз съм по-скоро удобен и прагматичен. Не обичам изненадите несъмнено, до момента в който тя пък ги обича. Старая се да предизвикам някаква наслада. Но пък и да е нещо, което да влезе в приложимост “, изясни Стефан.

" Сега тук се държи благо, тъй като съм рожденичка. В 90 % от случаите му връщам подаръците, тъй като нещо не е напълно по усета ми. А той пази касовите бележки. Задължително има книга. И в този момент има, която няма да върна, несъмнено. Има женски неща, които обичам и одобрявам доста. Има един часовник украшение, който ми подари. " Откупих “ си го с монета, както е в поверието. Подари ми и една гривничка доста красива с камъни, които Криси Патрашкова ще оцени. Дъщеря ми Мари постоянно ми пишеше за празници – рождени дни и Нова година, едни дълги писма, които са сърцераздирателни. Много ги обичам, това са най-скъпите ми дарове от нея “, описа тя.

Тази заран рожденият ден й честитила Столична община, а Тити Папазов посветил снощната си победа в " Като две капки вода “ на нея по случай празника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР