Популярната социална мрежа TikTok обяви, че е завършила първия собствен

...
Популярната социална мрежа TikTok обяви, че е завършила първия собствен
Коментари Харесай

TikTok създаде собствен мюзикъл

Популярната обществена мрежа TikTok разгласи, че е приключила първия личен мюзикъл. Както означи на уеб страницата си в сряда, " TikTok минава на идващото равнище и с цел да разнообрази развлекателната промишленост, започва първия личен мюзикъл " За теб, Пейдж ".

" TikTok се трансформира в дом на феновете на Бродуей и мюзикълите, както и на артистите, които могат да покажат своя гений, творчество и обич към театъра тук ", акцентират от обществената мрежа, като показват, че премиерата ще се състои на 14 април в 19:00 ч. локално време, а ще се излъчва онлайн от спектакъл в Ню Йорк.

" За теб, Пейдж " е независим план на мрежата с автентичен сюжет и музика. Ариите за постановката са написани от композиторите Катрин Лин-Роуз, Блейк Раус и Морган Райли. Даниел Мерцлафт е основен режисьор и оператор. Сюжетът се основава на историята на младежа Ландън, който написа песни за TikTok дружно с приятелката си Пейдж.

Както отбелязва седмичникът Variety ” ”, музикалният род се е трансформирал в незабравим феномен в платформата TikTok. За 2022 година премията " Грами " за най-хубав албум за музикален спектакъл за първи път в историята беше присъдена на албума на TikTok " The Bridgertons` Unofficial Musical ". Той е записан от блогърките Абигейл Барлоу и Емили Беър, въодушевени от американския ефирен сериал „ The Bridgertons “. Ариите, изпети от името на основните герои в спектакъла, бързо завоюваха публика в TikTok: изявленията с хаштагове #Broadway и #Musical събраха милиарди гледания.

TikTok, който разрешава качване на къси видеоклипове, започва през 2017 година, а през август 2018 година беше пусната и интернационална версия. Мрежата е благосъстоятелност на китайската софтуерна компания ByteDance. През септември 2021 година месечната дейна публика на TikTok доближи 1 милиард души.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР