Популярната певица Шакира използва най-новата си песен BZRP Music Session

...
Популярната певица Шакира използва най-новата си песен BZRP Music Session
Коментари Харесай

Шакира нападна Пике в най-новата си песен: Ти размени Ферари за Туинго, Ролекс за Касио

Популярната певица Шакира употребява най-новата си ария BZRP Music Session #53, която излезе през вчерашния ден, с цел да се подиграе с някогашната си половинка Жерард Пике.

Както е известно, през предишния юни колумбийката и досегашният бранител на Барселона се разделиха след 11-годишен брак. Бившият футболист бързо размени латинозвездата със студентката по “Връзки с обществеността ” Клара Чиа Марти, която работи в компанията на Пике “Космос ”. Именно към това са ориентирани нападките на Шакира в най-новия ѝ шлагер с Bizarrap, който единствено за към ден събра над 60 млн. гледания в YouTube.

“Съжалявам, към този момент хванах различен аероплан, няма да се върна тук. Не желая повече разочарования. Толкова доста приказки, че си първенец, а когато се нуждаех от теб, ти ми даде най-лошата си версия. Вълчица като мен не е за начинаещи. Вълчица като мен не е за хора като теб, аз съм прекомерно добра за теб, ето за какво ти си с някой тъкмо като теб. Няма да се върна при теб, даже и да плачеш, даже и да ме молиш. Ясно е, че виновността не е моя, в случай че те подлагат на критика. Остави ме с майка си като съседка, с пресата пред вратата ми и с задължения към хазната. Мислеше си, че си ме наранил, само че ме направи по-силна.

Тя (Клара - б.р) носи името на добър човек, само че явно не е както звучи, тя е като теб. Желая ти триумф с така наречен ми заместничка. Дори не знам какво се случи. Ти се държиш толкоз необичайно, даже не мога да те позная. Струвам колкото две 22-годишни. Ти замени “Ферари ” за “Туинго ”, Ролекс за “Касио ”. Толкова време във фитнеса, само че може би поработи малко и върху мозъка си. Където и да отида, фотоси. Чувствам се като пленник, само че всичко е наред ”, пее Шакира в своята ария, която провокира голям брой смешки в обществените мрежи.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР