Популярната пернишка певица и изпълнителка на хита Син талисман“ София

...
Популярната пернишка певица и изпълнителка на хита Син талисман“ София
Коментари Харесай

Помните ли изпълнителката на хитовото парче „Син талисман”? Ето какво се случва с певицата, която изпадна в депресия, след като загуби сладката си работа

Популярната пернишка певица и изпълнителка на шлагера „ Син амулет “ София Георгиева изпадна в Сатурнова дупка, както тя самата дефинира и меланхолия, откакто остана без сладкия държавен пост на ПР на шефката на Агенцията за протекция на детето Офелия Кънева, откакто последната бе изритана позорно от премиера Бойко Борисов, оповестява zaPernik.com. Депресираната София стигна до там да разгласи в обществената мрежа „ Facebook “ че песента й „ Син амулет “ – единствената, с която хората я знаят, е „ най-голямото й проклинание ".

Интересното е, че 52 от приятелите на София са харесали това определение. „ В последните дни искрено ми се желае да съм дебела и пъпчива кранистка ", написа София под линк с песента си и признава, че е в Сатурнова дупка, дни преди да стане на 40 години.

„ Равносметката на 40 е особена, мъчителна в дословния смисъл,щото по този начин както самичък можеш да се накажеш никой различен не е в положение ", счита София.
„ Осъзнах, че идеализма и възприятието ми за правдивост са използвани единствено и само в изкуството където ми е мястото. Инак мнозина животи са застрашени ", добавя тя.
„ Дадох си сметка какъв брой късчета от себе си съм раздала на хора, които не заслужават да дишат въздуха ми, само че най-много разбрах какъв брой скъпа съм оглеждайки се в очите на същинските индивиди в моя житейски път. Най-после разбрах, че хората могат да бъдат доста, доста неприятни. и че сходни нямат място в моя микро свят “, демонстрира разочарованието си известната пернишка певица.
За да чества 40-годишнината си и да излезе от Сатурновата дупка, в която е попаднала, София Георгиева си подвигна чукалата и отпътува в Турция. Там откри, че в Истанбул има повече джамии от пешеходни пътеки. „ Аз с това проблем нямам. Имам проблем обаче с това, че нашата религия отслабва. Ние го “играем “ толерантни към всеки “различен “, твърдим, че всеки има право да живее живота си, както сметне за добре.

Тези хора ги свързва религията. Те са милиони и подчинени на своя Бог. Ние нашия го обезличаваме заменяйки го с Буда и кви ли не духовни учители.



Аз не претърпявам религиите,защото те разделят индивидите, само че желая в България да звънтят църковните камбани и ортодоксална църковна музика. Това имам поради казвайки, че Турция би трябвало да остане постоянна. Не ме интересува вътрешната им политика “, разсъждава София от турската перла – Истанбул.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР