Популярната класация за камерите на смартфоните DxOMark има нов лидер.

...
Популярната класация за камерите на смартфоните DxOMark има нов лидер.
Коментари Харесай

DxOMark: Honor Magic6 Pro е с най-добрата камера

Популярната ранглиста за камерите на смарт телефоните DxOMark има нов водач. Организацията разгласи, че след проби, смарт телефонът Honor Magic6 Pro е новият водач.

Magic6 Pro получава топ оценка в 3 от 5 категории. Има най-хубава обща фотография, най-хубав боке резултат, най-хубав зуум. Изостава само в качеството на видеото и превюто, т.е. късият обзор на фрагментите, откакто са направени, като и в тези категории е покрай върха.

Така общият резултат е 158 точки, което го слага преди всичко в света. Експертите на DxOMark споделят, че има място за усъвършенстване в фотосите на слаба светлина, в които софтуерната обработка от време на време може да основава неестествена визия на елементи. Артефакти може да се появят и при зуума. Това са неща, които могат да се поправят посредством софтуерни актуализации.

От DxOMark споделят, че като цяло смарт телефонът има " отлична продуктивност " и се е показал доста добре в тестванията за камерата. Така той изпреварва досегашния водач Huawei Mate60 Pro+.

Моделът печели и при предната камера. Според тестванията на DxOMark той е водач и при качеството на екрана и живота на батерията. На второ място е при качеството на звука.

Засега от компанията не са тествали новия Xiaomi 14 Ultra, който има късмет да нападна лидерското място. Ако не успее, идващият евентуален претендент е новият iPhone през септември или някое ново предложение на Samsung или Huawei в околните месеци.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР