Популярната журналистка преживя куп неудачи в любовта, които вгорчиха Коледата

...
Популярната журналистка преживя куп неудачи в любовта, които вгорчиха Коледата
Коментари Харесай

TЪЖНА КОЛЕДА! Любовникът на Валя Ахчиева я заряза заради друга жена

Популярната журналистка претърпя куп неудачи в любовта, които вгорчиха Коледата й. Вместо наслада и фамилно благополучие, Нова година й донесе сълзи и горест, писа „ Уикенд “.

В последните месеци Валя била в обтегнати връзки с гаджето си – френски лекар, който й сложил ултиматум да пристигна да живее при него в Париж. Лекарят бил към 60-годишен мъж, разведен преди години. Ахчиева дълго време го размотавала, че ще се съберат, само че най-после въпреки всичко избрала да си остане в България, където има сполучлива кариера.

Професорът бил много ядосан от решението й и решил, че е най-добре да се разделят. Точно преди Коледа Валя и медика публично поставили точка на връзките си. Шокът за Ахчиева обаче бил цялостен, когато малко по-късно се оказало, че обичаният й е посрещнал Нова година в Алпите с нова жена до себе си – французойка, с който имал спекулация като студент. Валя си дала сметка, че най-вероятно доктора е поддържал връзки и с двете дълго време, което я хвърлило в много мрачни настроения.

Валя Ахчиева се залюби с медика преди десетина година, а запознанството им било около работата й. Пленена от доктора, тв водещата пътуваше по 3-4 пъти в годината до Париж, с цел да е с него за по няколко дни. Той също идваше понякога в България, а всяко лято двамата отиваха на 20-дневна отмора в първокласен международен курорт. Лекарят, който е много заможен, помагаше и финансово на Валя. „ За всеки рожден ден ми подарява доста скъпо украшение и луксозна чанта”, не криеше щастието си Ахчиева.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР