Популярната инфлуенсърка Антоанет Пепе бе замесена в любовен триъгълник. От

...
Популярната инфлуенсърка Антоанет Пепе бе замесена в любовен триъгълник. От
Коментари Харесай

Забъркаха Антоанет Пепе в любовен триъгълник със сина на Кръстника

Популярната инфлуенсърка Антоанет Пепе бе забъркана в любовен триъгълник. От месеци се шушука, че Пепе и половинката ѝ Филяка са се разделили. Двамата към този момент поровергаха клюката, само че не с думи, а с поредност от фотоси. 

Факт е, че в профила на Пепе фотоси с Филяка от " Типично " съвсем няма, само че пък в неговия доминират скорошни фрагменти на двойката. Родни таблоиди настояват въпреки всичко, позовавайки са само че свои информатори, че инфлуенсърката има нова любовна тръпка.

Виж още: Шантави милиардери: Най-странните обстоятелства за Илън Мъск, Марк Зукърбърг и още

Твърди се, че Антоанет била бясно влюбена в сина на Иво Карамански, прочут с прякора Кръстника. Припомняме, че Карамански е една от водещите фигури в незаконните групировки през 90-те години. 

Истината е, че Иво Карамански-младши и Антоанет Пепе се познават от дълго време. Двамата са другари, а влогърката в никакъв случай не е криела този факт. Източниците обаче издават пред разнообразни издания, че Пепе и Иво били дружно от шест месеца.

Виж още: Когато животът е неправдив: Дени от " Един за различен " за компликациите и звездните приятелства 

Отношенията сред Антоанет и Филяка пък били обтегнати и в застой. Наскоро обаче Филяка бе на представянето на първата книга на Антоанет, даже качи фотография с нея в Instagram. Това изцяло опонира на клюката, че двамата са в неприятни връзки. Припомняме, че инфлуенсърите имат момченце, а от предходна връзка Антоанета има още две деца.

На този стадий инфлуенсърите не са коментирали клюките по техен адрес.

Изображение: https://www.instagram.com/antoinettepepe/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР