Популярната диетоложка Енджи Касабие е имала цели 3 неуспешни бременности

...
Популярната диетоложка Енджи Касабие е имала цели 3 неуспешни бременности
Коментари Харесай

Енджи Касабие крие 3 аборта

Популярната диетоложка Енджи Касабие е имала цели 3 несполучливи бременности преди да износи сина си Райън. Тя първо е изгубила близнаците си в 6-ия месец, година по-късно е претърпяла още един аборт – момченце, а на третата година още веднъж е пометнала в средата на 4-ия месец, научи Lupa.bg. Касабие не желала да споделя тъгата си, а предпочитала да я изживее сама, поради това е скрила от медиите за премеждията, през които е минала, с цел да стане майка.

През 2017-та, година откакто подписва брак с ливанеца Рабих ел Зейн, Енджи влиза в болница по неотложност след мощни контракции, които докторите обаче не одобряват съществено.

„ Трябваше да родя двете близначета и тези близначета бяха живи. Наложи се да ги убият, тъй като имало заплаха за моя живот, само че и за техния ”, призна ливанката, израснала в България. Енджи не крие, че този аборт е бил най-трудният интервал в живота й, само че след него, за жалост, идват още две загуби. Причината са лекарски неточности, тъй като не й предписват медикаменти, които да й разреждат кръвта. Тестът за генетична обремененост за формиране на тромби се прави един път в живота, а тя го прави 10 пъти.



„ Всеки доктор ме трансферира към разнообразни лаборатории и никой не е видял, че просто имам по-гъста кръв. По време на бременностите всяка седмица вървях на доктор “ – споделя Касабие.

Популярната диетоложка не крие, че няколко години поред е била бременна, до момента в който се роди нейният наследник Райън. Днес той е най-голямото й благополучие и ливнката е признателна, че има наследника си, който осмисля живота й. Малкият е преди всичко за хубавицата, която поставя всичките си задължения и работа след сина си.

„ Майка ми не живее тук и със брачна половинка ми би трябвало сами да се оправяме с развъждането на Райън. За благополучие, работя в същата постройка, където живеем, единствено няколко етажа разлика. През януари детето ще стане на 3. Чаках го дълго, към 4 години бях съвсем непрекъснато бременна и претърпях няколко загуби “ – признава Енджи.

Сега Касабие е уверена, че неприятното е зад тила й и я чакат единствено хубави моменти.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР