Популярната д-р Неделя Щонова цитира много полезна рецепта, призната от

...
Популярната д-р Неделя Щонова цитира много полезна рецепта, призната от
Коментари Харесай

Д-р Неделя Щонова разкри важна рецепта. Пази от куп болести, а са ви нужни само 3 прости съставки (СНИМКА)

Популярната доктор Неделя Щонова цитира доста потребна рецепта, приета от авторитетни медици по света като доста ефикасна за предварителна защита на разнообразни болести. Комбинацията се предлага като съпътстваща терапия даже при разнообразни ракови болести. В здравното си предаване по бТВ доктор Неделя Щонова приказва за рецепта, в която се смесват куркума, зехтин и черен пипер. Според американския доктор Каролин Андерсън куркумата, смесена с черен пипер и зехтин може да се употребява сполучливо и като доста сполучлива предварителна защита против рак. Това се дължи главно на куркумина, който се съдържа в подправката. Смеската има мощно деяние против възпалителните процеси в организма, както и мощни антибактериални и противогъбични свойства.
 Д-р Неделя Щонова разкри значима рецепта. Пази от куп заболявания, а са ви нужни единствено 3 елементарни съставки (СНИМКА)

Всеки самичък може да се убеди в отличните свойства на рецептата, като си подготви потребната смеска у дома. Необходими са ни половин чаена лъжица куркума, 1 чаена лъжица зехтин (за предпочитане екстра върджин) и щипка надробен черен пипер. Продуктите се смесват и могат да се употребяват както за овкусяване на салати, по този начин и като добавка към супи или други ястия. Коренът на куркумата се употребява както в медицината, по този начин и в кулинарията. Има мощно изразен оцветяващ в жълто резултат, с помощта на 2 – 5% наличие на пигмента куркумин в корена и характерни вкусови качества, съдържа и 5% есенциални мастни киселини. Обирането на коренищата стартира откакто пожълтеят листата на растението. За негова татковина се смята Югоизточна Азия, само че се отглежда и в Китай, Виетнам, Индонезия, Япония, Шри Ланка, страните от Карибския басейн и други Поради красивите си цветове в България се отглежда и в саксии с декоративна цел.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР