Популярната 19-годишна блогърка Катя Голишева измина дълъг път от обикновено

...
Популярната 19-годишна блогърка Катя Голишева измина дълъг път от обикновено
Коментари Харесай

Блогърка се похвали с красотата си, но се видя селянията ѝ на кадри без фотошоп /снимки/

Популярната 19-годишна блогърка Катя Голишева измина дълъг път от нормално момиче от Перм до член на известната московска къща tiktok Hype House Russia.
Затова певицата постоянно качва фотоси в ефектни тоалети и с блестящ грим, показвайки луксозна фигура. На 1,2 милиона почитатели обаче им беше мъчно да видят по какъв начин в действителност наподобява техният кумир.
Катя се появи в историите на своята другарка и колежка Юлия Гаврилина. Приятелките почиват в Дубай и се любуват на лукса. На фотографията в акаунта на Юлия Катя се появи без фотошоп. Нетизените обърнаха внимание на променените й черти на лицето.
"Абсолютно луди ли са хората, които пишат за ракурс? Не виждате ли, че момичето редактира фотосите си и нанася голямо количество грим, до момента в който към момента се пробва да изобрази някаква мимика на „ дива лъвица “, " написа Hedastrip.
Катя Голишева от учебно заведение обичала танците, първите й видеоклипове в „ Тикток “ провокираха огромен отзив от интернет потребителите. По-късно майка й и по-малката й сестра започнаха да се появяват във видеото на момичето и единствено за година блогърката завоюва 2,2 милиона клиенти. Сега повече от 7,6 милиона души са се абонирали за страницата на Катя в Tiktok.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР