Популярна къща за аукциони направи продажбата на „най-скъпият билет футболен

...
Популярна къща за аукциони направи продажбата на „най-скъпият билет футболен
Коментари Харесай

Продадоха най-скъпият футболен билет: Дебютът на Меси във футбола

Популярна къща за аукциони направи продажбата на „ най-скъпият билет футболен мач “. Става въпрос за пропуск от срещата Порто – Барселона, като това е първият мач на Лионел Меси за каталунците в неговата славна кариера.

Тогава четвърт час преди края на новооткрития „ Ещадио до Драгао “ аржентинският вълшебник се появява на терена в красивия португалски град и записва първите си минути с екипа на „ блаугранас “. Билетът за тази среща през към този момент далечната 2003-а година се е продал за 70 евро, но 19 години по-късно цената му доближи 43 хиляди евро.

Северноамериканската къща за аукциони Goldin предлага наддавания в доста посоки, само че в този момент сигурно може да се похвали, че е продала „ най-скъпият футболен билет “ в историята.

На 16-и ноември 2003-а година Порто съкрушава испанския гранд с 2:0 в другарска среща, а головете за тима, воден тогава от Жозе Моуриньо, са дело на Дерлей и Уго Алмейда. В същия сезон "драконите " подвигат и Шампионска лига след триумф във финалния мач с френския Монако.

Final Sale Price: $49,200

An all-time record for any soccer ticket.
— Goldin (@GoldinCo)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР