Популяризирането на крипто портфейла на Solana от страна на сръбския

...
Популяризирането на крипто портфейла на Solana от страна на сръбския
Коментари Харесай

Сръбският финансов министър коментира Solana в TikTok

Популяризирането на крипто портфейла на Solana от страна на сръбския министър на финансите в TikTok провокира рецензии поради необичайния си и евентуално несъответствуващ темперамент.

Във видеоклип, оповестен в средата на януари, Синиша Мали посочи преимуществата на крипто портфейлите, само че съответното му споменаване на една марка породи удивление.

Освен това Мали изрази угриженост за ниския % на приемане на крипто портфейлите в Сърбия спрямо други страни. Във видеото сръбският министър уточни съответно крипто телефона на блокчейн платформата Solana по метод, който акцентира неговата необичайност и висока стойност при препродажба в платформи като eBay.

Според Мали устройството на Solana, чиято цена се повиши на вторичния заради забележителното нарастване на цената на съпътстващите го токени, всъщност разрешава на купувачите да придобият телефон “ “.

При питане по отношение на видеоклипа Министерството на финансите съобщи, че Мали употребява профила си в TikTok, с цел да оповестява на обществеността по наличен метод стопански и финансови концепции. Те подчертаха, че платформите му в обществените медии не са предопределени за рекламни цели.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР