Популярен преди всичко като рап и хип-хоп изпълнител, Machine Gun

...
Популярен преди всичко като рап и хип-хоп изпълнител, Machine Gun
Коментари Харесай

На Machine Gun Kelly всичко му се получава

Популярен на първо място като рап и хип-хоп реализатор, Machine Gun Kelly не отхвърля да се опитва и на други поприща. Дори и когато е наясно, че " не е неговото " и няма да се оправи ослепително.
 Machine Gun Kelly, WWE 2K22 и влизането на музиканта във видео играта като кечист
Machine Gun Kelly влиза в кеча

Зове го виртулната действителност

Което не е неприятно. Най-малкото тъй като ще го адмирираме за смелостта. Тъй като в действителност се изисква храброст да влезеш в кожата на артист като Серж Танкян - фронтменът на System of a Down.

И Machine Gun Kelly не се колебае да го направи. Заедно със своята група той извърши кавър на емблематичната за System of a Down ария " Aerials ", по време на появяването си в шоуто на Хауърд Стърн през миналата седмица.

Изпълнителят искрено призна, че му е мъчно да се трансформира в рокер и че даже не и се стреми да възпроизведе звука на Танкян от оригинала. Но прибавя, че в действителност харесва System of a Down и като цяло е отворен към другите музикални стилове (освен рап музиката).

" Гласът на Серж е неповторим и несравним. И в случай че вземам решение да направя кавър точно на негова ария, то е просто с цел да видя по какъв начин ще се получи. И с цел да се развличам. "

Но, очевидно резултатът по никакъв начин не е неприятен, защото самият Стърн след осъществяването възкликва: " По дяволите! Трябва да го направиш и на концерт - това в действителност проработи. "
 Machine Gun Kelly, Травис Баркър и изненадващата смяна на името на албума им
Machine Gun Kelly има нова изненада

За която и сътрудниците му не подозират

Всъщност, последният публикуван албум на Machine Gun Kelly - Mainstream Sellout, който излезе на 25 март, се разграничава от предходните му. Той е в страни от хип-хоп и рап стилистиката и е по-близо до поп-пънк звученето. От което, очевидно, и самият Кели е спечелил, както показа самият той преди известно време, напомня Loudwire.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР