Популисткият представител, Лорън Бьобърт, R-Colo., няма да се кандидатира в

...
Популисткият представител, Лорън Бьобърт, R-Colo., няма да се кандидатира в
Коментари Харесай

Лорън Бьобърт няма да „застраши допълнително“ слабото мнозинство на републиканската партия, като се кандидатира на специални избори за мястото на Кен Бък

Популисткият представител, Лорън Бьобърт, R-Colo., няма да се кандидатира в изключителните избори за мястото на републиканската партия в Колорадо Кен Бък, разгласи тя в сряда.

Бък изуми републиканците във вторник, като разгласи, че ще напусне Конгреса на 22 март, ход, който задейства специфични избори на 25 юни, с цел да запълни краткотрайно вакантното място в 3-ти конгресен окръг на Колорадо. Ранното му пенсиониране ще понижи още повече републиканското болшинство в Камарата на представителите.

Боберт, която сега съставлява 4-ти конгресен окръг на Колорадо, по-рано тази година разгласи, че ще се кандидатира за правоприемник на Бък в 3-ти. Но в сряда конгресменката разясни, че няма да се кандидатира на специфичните избори, с цел да запълни овакантеното място на Бък, защото това ще изисква от нея да освободи личното си място.

В обява на X, Boebert назова изказването на Бък „ подарък за еднопартийната партия “ и съобщи, че републиканците се оп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР