Попретръпна светът на скандалните изказвания, с които президентът на САЩ

...
Попретръпна светът на скандалните изказвания, с които президентът на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп и норвежците

Попретръпна светът на скандалните изявления, с които президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп ежедневно облъчва сънародниците си и цялата планета. Най-малкото тъй като към този момент не съумяваме да им смогнем на „ оригиналността “ и обсега – от американските вътрешни крамоли, през свадите за връзки на обкръжението на Тръмп с Русия, до международната политика, връзките в Близкия Изток, рецесията със Северна Корея и какво ли още не, на всеки час.

Че президентът на Съединени американски щати стартира от ден на ден да „ олеква “ пред света с безредните си дейности, недомислени и искрено истерични изявления, и от време на време откровени слабоумия, към този момент не е загадка за никого. До степен всяка една по-дългосрочна прогноза на известни анализатори за развиването на света, с ролята на Съединени американски щати в него, да е краткотрайно замразена, до изясняване на най-малко рамките на обстановката. Вероятно скоро и самите американци ще стартират съществено да си дават сметка, че без значение дали приветстват или скандират против Тръмп, дейностите му безспорно нанасят трайни вреди върху обликът на нацията, в който имат вяра.

Особено след следващото „ осъществяване “, в което „ лидерът на свободния свят “, нарекъл на висок глас в Овалния кабинет на Белия дом страни потърпевши от естествени бедствия и обречени на беднотия като Хаити, Салвадор и най-общо Африка, „ ла*няни “ страни. Нещо повече, Тръмп даже се възмутил, за какво Съединени американски щати одобряват емигранти от тези страни, а не от Норвегия, откъдето щели да са повече от изгода за американската стопанска система.

Организация на обединените нации надигна писък и стон, само че норвежците към този момент мълчат. Несъмнено гледат да странят от огромни кавги, изключително когато ги замесват без тяхно познание. Друг е моментът, дали Тръмп си показва, че Норвегия е една от страните-пионери в опазването на околната среда и битката с резултатите от световното стопляне в международен мащаб. И Съединени американски щати под Тръмп евентуално ще е последното място на света, от което тези много себични хора, норвежците, биха имали потребност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР